Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez is önbántalmazásnak számít...

Ez is önbántalmazásnak számít ugye?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki üti magát. Konkrét a kezét ami már 2x csukló illetve kézközépcsont törésbe fajult. Üti a falba, másik kezével, egyszer láttam hogy a távirányítóval is. Próbálok figyelni rá, egyszer csak simán lefogtam a másik kezét és magamhoz öleltem mire elsírtam magát. Innentől mát tudom hogy biztos baj van. Ha szólok az osztályfőnökének ( egy iskolába de nem egy osztályba járunk) tud valamit tenni ugye? Mondhatom hogy önbántalmazás? Annak számít ez is mert a saját testében tesz kárt ugye?

2022. dec. 5. 17:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok így utólag is.

Beszéltem egy tanárunkkal akiben mind a ketten megbízunk,azóta javult a helyzet. Teljesen meggyógyult a keze,a dühét már nem vezeti le magán.

Legalábbis eddig nem tette. Együk nap megint úgy jött be hogy fasli. Nagyon csúnya a keze,állítólag az íróasztalaba ütött bele lendületből szóval most van egy kis vissza esés.

A tanárunk és én is nagyon figyelünk rá. Szerintem orvoshoz is elviszem egy rontgenre.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2023. okt. 26. 07:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!