Miért van az, hogy utálom, ahogy a világ, társadalom működik?
Nem tudom, hogy a legtöbb ember, hogy tudja ignorálni a sok igazságtalanságot ami a világban történik. Nem tudom, hogy legyek motivált arra, hogy végig dolgozzam a napjaim nagy részét kevés pénzért ami úgy tűnik innentől egyre kevesebbet fog érni. Hogy valami random ember aki a főnököm mondja meg, hogy mennyit ér a munkám, aztán ha nem vagyok szimpatikus neki és kirúg akkor mehetek az utcára meghalni.
Amúgy is minden csak a pénzről szól ami ha nincs semmibe se nézik az embert. Ha valaki nem néz ki jól, nem tudja mutogatni magát instagramon vagy tiktokon akkor is lenézik hiába kedves az ember ez már nem számít.
És mégis lenézik a halált vágyó, öngyilkos embereket, nem értem miért. Persze senkinek nem kívánom, hogy ilyet tegyen de meg tudom érteni, mert ez a világ egyre rosszabb, kétszínűbb.
Mégis a legtöbb embert nem zavarja, mert boldog, tudja jól érezni magát. Velem van a baj, én vagyok a nem normális?
Bármikor kivonulhatsz a társadalomból. Ja, hogy akkor már nem lesz otthon kényelmes laptpod, mosógéped, hűtőd?
Sajna ez egy ilyen műfaj, menni kell előre, célokat kell találni. Mindenki előtt ott a lehetőség arra is, hogy vállalkozzon, tanuljon, tegyen bármit, hogy több pénzt keressen, ha attól jobban éreznéd magad.
Azt csinálsz az életeddel, amit akarsz, ne tőlünk várj igazolást erre.
Azt utálom, hogy pénz nélkül kb. megdögölhet az ember és még csak nem is azok a gazdagok akik társadalmilag hasznos munkát végeznek pl. egészségügyben dolgozók, hanem a politikusok, meg akik abból élnek, hogy kipakolják magukat instagramra. Akinek meg bármi baja, betegsége van cserben van hagyva, mert nincs elég orvos, hónapokat várok időpontra, addig szenvedek és a kutyát nem érdekli...
És sajnos még sokan vannak ennél is rosszabb helyzetben és ezt úgy tűnik elfogadja a társadalom, mert csak kevés embert érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!