Mit tesz a pszichiáter, ha valaki úgy megy be hozzá, hogy szétverte véresre a kezét a kerítésen, mert elpattant benne valami?
Jesszus...... a legtöbb hozzászoló volt már egyáltalán pszichiáternél életében, legalább egyszer?!
Igazából, szerintem elsö körben, megkérdezi, hogy vagy, miért tetted, mi váltotta ki, majd ha látja rajtad hogy, tényleg változtatni akarsz ezen, és megakarod tanulni, hogy kezeld az indulataid,akkor elküld pszichoterápiás osztályra.
Nem olyan gyorsan raknak ám be pszichiátriára......
Azért az a legvégsö eset, ha másokban nem teszel kárt, csak magadban akkor nem raknak be....
Igazából kérdezö, mi a célod?
Ha szeretnél irj privátot!
Szia, minden jót! (egy borderline....) 25/N
A pszichológus semmit...max elláttat ha kell mentőt hív, s beszállítanak az SBO-ra, ha olyan a sérülés. Ha nem bír veled le szedéltat. Ha a kezed rendbe jön, akkor elküld pszichológushoz.
A pszichiéáter ÁOK-n (Orvosi kar 8-11 év) végzett, a Pszichológus BTK-n (Bölcsész kar 3-4 év). Nagyon nem ugyanaz.
4. hozzászolás az enyém volt.
Én már 4 éve járok psichiáterhez és még ennél is több éve pszichológushoz.Úgyan azt éltem meg mint a kérdező és csak azt írtam le ami akkor történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!