Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tesz a pszichiáter, ha...

Mit tesz a pszichiáter, ha valaki úgy megy be hozzá, hogy szétverte véresre a kezét a kerítésen, mert elpattant benne valami?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
Beutal pszichiáterhez. De akkor már tudja a pszichiáter, hogy nem vagy közveszélyes, mert nem ütötted le a háziorvosod
2022. nov. 28. 13:09
 12/18 A kérdező kommentje:
De akkor is tudja a pszichiáter hogy nem vagyok rá veszélyes, ha nem ütöm le. Miért ütném le? Nekem csak erős öngyülőletem van, a dühömet magamon vezetem le, nem máson.
2022. nov. 28. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor próbáld ki és majd írd meg, hogy mit reagált a dokid.
2022. nov. 28. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
De ha véres kézzel mész oda, akkor arra a következtetésre jut, hogy őrjöngő gyilkos vagy és legyílkolod őt is. Hiszen a pszichiátriára bolondok járnak. Nos, ha viszont beutal a háziorvoshoz, akkor az egy előszűrés. Ha közveszélyes vagy őt ütöd le előbb és nem kerülsz hozzá. Vágod már?
2022. nov. 28. 13:24
 15/18 A kérdező kommentje:
De magámba járok már mióta hozzá. Nem értem mit kevered ide a háziorvost.
2022. nov. 28. 13:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus...... a legtöbb hozzászoló volt már egyáltalán pszichiáternél életében, legalább egyszer?!

Igazából, szerintem elsö körben, megkérdezi, hogy vagy, miért tetted, mi váltotta ki, majd ha látja rajtad hogy, tényleg változtatni akarsz ezen, és megakarod tanulni, hogy kezeld az indulataid,akkor elküld pszichoterápiás osztályra.

Nem olyan gyorsan raknak ám be pszichiátriára......

Azért az a legvégsö eset, ha másokban nem teszel kárt, csak magadban akkor nem raknak be....

Igazából kérdezö, mi a célod?

Ha szeretnél irj privátot!

Szia, minden jót! (egy borderline....) 25/N

2022. nov. 29. 17:29
 17/18 D.Tomka válasza:
73%

A pszichológus semmit...max elláttat ha kell mentőt hív, s beszállítanak az SBO-ra, ha olyan a sérülés. Ha nem bír veled le szedéltat. Ha a kezed rendbe jön, akkor elküld pszichológushoz.

A pszichiéáter ÁOK-n (Orvosi kar 8-11 év) végzett, a Pszichológus BTK-n (Bölcsész kar 3-4 év). Nagyon nem ugyanaz.

2022. dec. 2. 13:30
 18/18 020310192051759397 ***** válasza:
100%

4. hozzászolás az enyém volt.

Én már 4 éve járok psichiáterhez és még ennél is több éve pszichológushoz.Úgyan azt éltem meg mint a kérdező és csak azt írtam le ami akkor történt velem.

2022. dec. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!