Miért utasitanak el, küldenek, hogy keressek mást magán praxisban a pszihologusok, pszichiáterek és klinikák?
Figyelt kérdés
Sok pszihologus, pszichiáter és klinika időpontot sem ad, mások meg egy alkalom utan kijelentik, hogy ők túl elfoglaltak és nem tudnak fogadni. Itt kihangsúlyoznám, hogy nem egy klinikat kerestem fel ahol nagyon sok szakember dolgozik különböző szakterületeken. Legutolsó hely pszichoterapiát ajánlott államilag, de Ő is pszichoterapeuta...2022. nov. 19. 10:37
1/8 anonim válasza:
Lehet esetleg hogy öngyilkossággal fenyegetőzöl?
2/8 anonim válasza:
Mivel mennél hozzájuk? Én is államiba járok pszichológushoz és ő is utasított már el pácienseket olyanokat akik azért mentek volna,mert szakított velük a párjuk vagy ilyesmi ezekkel nem tud mit kezdeni államiban,mert rengeteg a súlyosabb eset és nekik kell a hely. Itt is sajnos az van,hogy nem tudnak mindenkit ellátni.
"Legutolsó hely pszichoterapiát ajánlott államilag, de Ő is pszichoterapeuta" ezzel mi a baj? Terapeuta is pszichológus
3/8 anonim válasza:
2: annál súlyosabb alig van, hogy szakított velük a párjuk. A legnagyobb trauma tud lenni, aminek vagy gyilkosság, vagy öngyilkosság, vagy szellemi-testi leépülés a következménye. Egy jó terapeuta ezeket veszi szem elé.
4/8 A kérdező kommentje:
Második válaszadó:
Személyiségzavar, depresszió.
Államiban megértem ha elutasítanak, mert oda súlyossági szint alapján fogadják/kezelik az embert. De magán helyeken fordultak elő és államiba utalnak át.
Mert képzettsége alapján, neki is meg van elvileg hozzá a szaktudása.
2022. nov. 19. 18:42
5/8 anonim válasza:
Szia, lehetséges, hogy nem nézték ki belőled, hogy hosszabb távon fizezőképes leszel? Az sem mindegy, milyen személyiségzavar és mennyire súlyos, a nehezebb esetekkel nem szívesen foglalkoznak magánban, amíg válogathatnak az ügyfelek közt. A TB-s elvileg nem utasíthatna el szeszélyből, talán azért küldött oda, vagy őszintén nem érezte magát kompetensnek.
6/8 anonim válasza:
Hát ha a súlyosságon múlna, akkor személyiségzavarral nem hajtanának el, mert nem egy lightos dolog. Amúgy a körzetileg illetékes intézményben kötelesek ellátni, azt nem tagadhatják meg csak úgy.
7/8 anonim válasza:
Én is félrértettem először a kérdést. Őt a magánból küldik át államiba. Ami jó kérdés miért van.
8/8 manly válasza:
Ez igaz, de majdnem mindenhol ez van.Már milliókat kapnak de le kell őket fizetni.Ez lett az eü-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!