Beleszerettem a pszichiáterembe?
Ez természetes és nagyon gyakori. Erotikus áttételnek hívják, legtöbbször ártalmatlan a terápiára nézve. Olyan figyelmet és törődést kapsz, amit mástól nem, így izgat a gondolat, hogy milyen lenne vele a szex.
Azt tudnod kell, hogy nem lesz ezekből a fantáziákból soha valóság. Dolgozni tudtok vele, számodra hasznos infókat megtudhatsz, előbb utóbb viszont túl kell ezen lendülni. Ha elmondod neki, akkor abban fog segíteni, hogy hogyan dolgozd fel és hogy tudjátok tovább folytatni a terápiát.
ez egy elég általános dolog.
csak hogy egy példát említsek, freud, akit ugye mindenki ismer konkrétan az összes női betegével lefeküdt. abba persze nem gondolt bele, hogy ez hogy fog kihatni az állapotukra
a pszihológusok tudják hogy ez megtörténhet, a legtöbbjükkel meg is történt, nincs benne semmi gáz
beszéld meg vele, valszeg elfog küldeni valaki máshoz
5-ös vagyok, csak kíváncsiságból, miért pontoztatok le?
Szerintetek hülyének nézi emiatt az általános dolog miatt a pszichiátere?
mert NEM.
Kedves válaszoló! Én nem pontoztam le senkit, viszont aki lepontozott én sem értem, miért tette. Ne is foglalkozz vele, sok itt a...
Egyébként elgondolkodtam jobban a dolgon és rájöttem mi lehet a vonzódásom alapja, a múltamban az ex párom nagyon hasonlított rá több szempontból is (küllem,foglalkozás,származás,beszédstílus,életkor) és a belőle hiányzó tulajdonságokat véltem felfedezni a pszichiáteremben, ugyanis amikor az első öngyilkossági kísérletem volt, ez a pasi hagyott magamra mondván "senkit sem érdekel a depressziód". Ezt is el kéne neki mondani, vagy elég ha annyit mondok, hogy tévesen azt gondoltam, hogy érzek iránta valamit, de rájöttem, hogy nem volt valós.
Elnézést a túl sok információ miatt, de megkönnyebbültem, hogy leírhattam valahol, mert napok óta ezen rágódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!