Beleszerettem a pszichiáterembe?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetben vagyok, amit senkivel nem merek megbeszélni csak idegenekkel a neten. Már egy éve járok pszichiáterhez és pszichológushoz, úgy érzem sokat javult az állapotom, bár depressziós vagyok még mindig. A helyzet az, hogy valamit érzek a pszichiáterem iránt és ez kezd eléggé kínozni belülről. Van egy párom, akit szeretek, neki meg házastársa. Teljesen tabu az egész és nem beszélek erről senkinek, de valahol muszáj erről beszélnem. Olvastam erről a jelenségről, de szerintem ez kicsit más. Az utcán állandóan azt képzelem, hogy összefutunk meg szexuális álmaim vannak vele. Tudom, hogy ez nem helyes, de nem tehetek róla. Nem akarom neki elmondani, mert félek, hogy akkor máshoz átraknának, de nekem szükségem van arra, hogy találkozzunk.2022. nov. 16. 13:54
11/12 anonim válasza:
Hmmm... én azt hittem fordítva van a dolog... akkor meg kapni fog az alkalmon, és ha olyan "kihasználja"...
12/12 anonim válasza:
Ismét 5-ös és 9-es vagyok.
Örülök hogy sikerült kicsit megkönnyebbülni! ezen kívül, szerintem tényleg beszélj vele erről. Utána mégjobban meg fogsz könnyebbülni. Nehéz téma, nehéz ezt felhozni, de megéri, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!