Valtott műszak esetén hogyan oldjátok meg a gyógyszerszedést?
Figyelt kérdés
Este szedek kiütőset. Azzal nem tudnék éjjel dolgozni. Éjszakai munka után nappali, déli gyógyszerhez nincs erőm felkelni.
Elkezdtem (mas ok miatt is) elhagyni lassan a gyógyszereket.
2022. nov. 26. 23:29
21/23 A kérdező kommentje:
Most arra jutottak, hogy 15 éve ismeretlen eredetü pszichózisom volt. A hanghallás viszont disszoc tünet.
2022. nov. 29. 01:43
22/23 A kérdező kommentje:
A pörges miatt szükséges gyogyszer.
2022. nov. 29. 07:52
23/23 A kérdező kommentje:
2 műszakos (12 órás, éjszaki és nappali műszakok) munkára vettek fel szoc ágazatba. Irodai nem lett volna igazán jó mert nem tudom a koncentrációm 8 órán át fenntartani. Monotonitást sem bírom jól. Elgépelés, elírás stb
Napi 4x szedtem gyógyszert. Éjszakás munka után nappal nem tudnék többször felkelni gyógyszer beszedéshez. Emiatt napi 2x-i szedésre kell átállni. Este és reggel kb ugyanannyi az álmosítókból. Ha csak este vennék be álmosító gyógyszert, nem tudnék éjjel dolgozni.
Kettéosztva is nagyon álmosítana az egyik. Ezt csökkentenem kell addig.
2022. dec. 2. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!