Mindenkinél libidócsökkenést okoz az antidepresszáns?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 18:25
2/17 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mekkora mennyiségben szedi, illetve mennyire szokott hozzá a szervezete.
Jellemző, de nem mindenkire, ha kedélyjavitóval együtt szedi az ember, akkor javít a helyzeten.
3/17 anonim válasza:
2-es, kifejtednéd, mire gondolsz kedélyjavító címszó alatt?
5/17 anonim válasza:
Kedélyjavitó masnéven antidepresszáns szóval nem értem mire gondolt a 2-es.
Nekem nem okozott libidócsökkenést a gyógyszerem. Minden ugyanolyan maradt mint előtte(Brintellix)
6/17 anonim válasza:
Nem mindenkinék, de azért elég nagy esély van rá, hogy szexuális problémát okoznak az SSRI/SNRI tipusu antidepresszánsok. Nagyjából 50% az esélye (ezt még az orvosom mondta a saját praxisának a tapasztalatából).
Utolsonak: a brintellix esetében sokkal kisebb az esélye a szexuális mellékhatásnak.
7/17 anonim válasza:
6: ez az 50% tuti fals, rengeteg beteg nem mer erről beszélni...
8/17 anonim válasza:
Parnassan-t szedek. Igen csökkent. Cserébe egyenesbe jött az életem.
9/17 anonim válasza:
Hát elég gáz,ha nem mernek róla beszélni
10/17 anonim válasza:
Inkább libidó növekedést, ugyanis a pszichológiai jelentésének az életösztönhöz van köze, nem pedig közvetlenül a szexuális vágyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!