Ihatok kis alkoholt ha estulicot szedek?
Figyelt kérdés
1 mgt veszek be esténként hogy tudjak aludni. Lehet hogy iszom előtte egy két sört vagy bort? Vagy inkább akkor aznap ne vegyem be?2022. nov. 24. 00:32
1/5 anonim 

válasza:

Keress ra neten a nevere es ott leirjak majd a tajekoztatoban hogy szabad-e vagy nem.
2/5 anonim 

válasza:

"Mivel az alkohol és az Estulic központi idegrendszeri nyugtató hatása összeadódhat, a gyógyszer szedése alatt alkoholos italt fogyasztani tilos!"
3/5 anonim 

válasza:

Ritka az a gyógyszer ami mellé ihatsz.
Ha fel kellene magamtól sorolnom nem is jutna eszembe csak olyan mint pl szemcsepp vagy orrcsepp.
Talán fájdalomcsillapító után pár órával mértékkel lehet még inni.
4/5 anonim 

válasza:

Én ittam már mindenre, 2 sör nem árt, max jobban alszol :D
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem többségnél az van leírva, hogy nem szabad, ezzel is a forgalmazó levédeti magát.
Minek vállalja be a te alkoholfogyasztásod általi esetleges kockázatot, ha történik valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!