Mit csináljak a szomszéd már nagyon ki van?
Figyelt kérdés
Társasházban lakunk S egy fal választja el az én szobámat és az ő szobájukat. Rengeteget szorongok, szkizofrénia a diagnózis szedek is rá gyógyszert stb. Nagyon gyakran ordibálok alvás közben éjszaka és azt mondják nekik ez nagyon kellemetlen S már másodszor jelezték hogy felkeltek éjszaka. Van aki azt mondta használjanak füldugót. De mit tehetnék? Semmit. Ez a nagyfokú nappali szorongástól lehet még akkor van ez mikor halottak jelennek meg álmomban S bántani akarnak.2022. nov. 21. 18:08
1/5 anonim válasza:
Cserélj szobát anyádékkal/tesóddal, vagy ha van nappali költözz oda.
2/5 anonim válasza:
Együtt érzek veled, ez tényleg kellemetlen. De remélhetőleg ez csak egy átmeneti állapot. Ne stresszelj rajta, mert attól csak rosszabb lesz, inkább bízz a felépülésben! Ha szedsz gyógyszert, akkor már csak azon kell dolgoznod, hogy ne szorongj annyit. Nekem is volt stresszes időszakom, és állítólag akkor én is kiabáltam álmomban, pedig egyébként semmi bajom. Bárkivel előfordulhat ilyesmi. Majd elmúlik!
Koncentrálj az élet pozitív oldalára. Amin gondolkodik az ember nappal, az az álmait is befolyásolja. Foglalkozz olyasmivel, ami szép és jó! Fel a fejjel!
3/5 anonim válasza:
Hangszigetelés. Pl az irodaházak kisebb helységeit, telefonos szobákat, kis meeting szobákat telerakják ilyenekkel a falat hogy ne zavarjon mást ami bent folyik, mert amúgy a belső falak nulla vastagságúak (gyakran a bérlő igénye szerint lebontják-felépítik őket). Nem kell tojástartóval teleragasztani a falat, de az is egy opció.
4/5 anonim válasza:
Ordibálást semmilyen hangszigetelés nem fogja lefogni, maximum tompít rajta.
5/5 anonim válasza:
4 Ez kicsit sommás állítás volt, ne mondjunk már olyat hogy semmilyen, aztán meg ha tompít rajta, az már lehet hogy megfelel a szomszédnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!