Ez milyen mentális betegség lehet?20/F
Egyszerűen nem értem az élet értelmét..
Igazából olyan 2018 óta vagyok(kb 16 éves koromtól) egy mély lejtőben.
Akkor volt egy első nagy szerelmem, nagyon szerelmes voltam, és hát sajnos csúnyán végződött, megcsalt stb..
Utána beteg lettem sajnos, a betegségem egy fél éven keresztül korlátozott dolgokban.
Aztán jött a covid hiszti. Kimaradtak az iskolás éveim, most itt vagyok 20 éves fejjel, most eszméltem fel hogy basszus ennyi volt a boldogság...már felelősség van és dolgozni kell menni, amit utálok.
Nagyon gyorsan elszállt ez a pár év, nem rég még 8.os ballagásom volt, most meg már dolgozni járok..
Egyszerűen nem értem az élet értelmét..
Már egy éve dolgozom és igazából nem jutok egyről a kettőre.. hónap végére elfogy a fizetésem( egyetemet fizetek levelezőn, autóra költök) nem szeretem a munkámat, ez már a harmadik egy év alatt de ezt is már most unom pedig 3. Hónapja vagyok itt...
Mindennap minden pillanatban az órát figyelem és várom a holnapot pedig a holnap is ugyanez lesz..
Semmi nem nyújt boldogságot

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!