Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borzalmas szexuális jellegű...

Borzalmas szexuális jellegű gondolatok ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 17. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Ehhez tudni kéne, hogy mit jelent a borzalmas.

Amíg csupán fétis jellegű és senkire nézve sem veszélyes, addig normálisnak hat.

Ha mondjuk halott férfiakat akarsz erőszakolni akkor igen, az borzalmas és az pszichiáter és terápiát követel.

2022. nov. 17. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Megláttam ma egy csinos negyvenes nőt és elképzeltem, hogy a holttestével közösülök. Múltkor egy kasszás kiscsajjal ugyanez játszódott le. Általános iskolás koromban kezdődött ez, de homoszexuális nem vagyok. Biztos pszichiátriai kezelést igényel? Nem szívesen mondanám el ezt senkinek.
2022. nov. 17. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Hát pedig jó lenne elmenned a pszichiáterhez, és ezeket elmondani. Ő tudja biztosra megállapítani, hogy kell-e és milyen kezelés, terápia erre.

Ha kezeletlenül hagyod, csak rosszabb lesz...

2022. nov. 17. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Vagy csak túl sok Netflixet néztél.
2022. nov. 17. 18:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Valahogy sikerült rátévedni megint gore oldalakra, lehet az hozta elő újra.
2022. nov. 17. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Hány éves vagy amúgy?
2022. nov. 17. 18:54
 7/8 A kérdező kommentje:
25
2022. nov. 17. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

Azt tudod tenni, hogy abban a pillanatban amikor megjelenik, tudatosan es erosen elhesegeted/ eltaszitod magadtol. Az elejen nehez lesz, viszont a kitartasodnak koszonhetoan ritkulni fognak, majd eltunnek.

Arra szamithatsz, hogy elojon ujbol, mint most. Akkor ujrakezded az elejetol a fentebb leirtak szerint.

2022. nov. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!