Depresszióban szenvedek 3 éve. A párom emiatt hagyott el.(?)
Depresszióban szenvedek több mint 3 éve. A barátommal egész jól éreztem magam, de akkor sem volt tökéletes az állapotom. Napról napra úgy éreztem feleslegesen élek.
A barátom azért hagyott el, mert lusta voltam, semmi sem érdekelt és nem tudtam örülni semminek. Közben én minden tőlem telhetőt megtettem amit tudtam nehezen.

Ez bizony előfordul, a depresszió lassan megeszi a párkapcsolatot, mert a depressziós ember eléggé önző is tud lenni, mert nincs energiája másra. Igazságtalan, de teljesen érthető, hogyha valaki boldog, harmonikus párkapcsolatban akar élni. Az elején még túl lehet rajta lendüln ia rózsaszín köd miatt, de utána ez mindig necces.
Nyilván nem lehetetlen, de akkor az kemény meló lesz.

Csoda hogy eddig volt párkapcsolatod. Mármint én is depressziós vagyok, tudom hogy milyen, én nem tudnék most fenn tartani egy kapcsolatot.
Szerintem először hozd magad rendbe és csak utána próbálkozz a randizással

"Közben én minden tőlem telhetőt megtettem amit tudtam"
Például fordultál szakemberhez, szedted a gyógyszereket és jártál terápiára?

Félek én is erre a sorsra jutok :( csak én már kb 14 éve depressziós vagyok, gyerekkkrom óta, semmi nem segített. Most lett megint munkám, de minden nap meg kell erőszakolnom magam, hogy be bírjak járni, mert nem tehetem már meg, hogy ne dolgozzak.
:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!