Megint súlyos depresszióba estem, hogyan húzhatnám ki magam belőle?
A helyzet a következő. Nem tudok kiállni magamért, és emiatt gyakran vonzok be az életembe zsarnokoskodó embereket. Már 1-2x súlyosan megégettem magam emiatt, bántalmazó kapcsolatba is belefutottam, ami súlyos depresszióba lökött. 1-2 éve már jobban vagyok, de most megont mélypontra kerültem.
A felismerhetetlenség miatt csak elnagyoltan írnám le a storyt. Együtt kell egy projekten dolgoznom egy olyan emberrel, aki csak a saját ötletei fogadja el, és ha nem az van amit ő akar akkor hisztit csap. Fenyegetőzik, érzelmileg zsarol és társai. A múlthéten annyira mérges lett, hogy azóta konkrétan nem merek már semmit csinálni, csak amit ő mond. Minden nap sírhatnékom van és az életkedvem a nullával egyenlő, az öngyilkossági gondolataim is visszatértek és annyira szétszórt vagyok, hogy lassan a munkámat se tudom ellátni.
Különösen érzékeny vagyok az ilyesmire sajnos. Sokszor mondja, hogy átkéri magát másik csapatba, de akkor egyedül maradok és 2 ember munkáját kell majd csinálnom. De talán ez is jobb, mint a mostani állapot.
Mit tegyek? Nagyon nagy stresszt okoz amikor ki kell magamért állni kis dolgokban is, ehhez mérten adjatok kérlek tanácsokat. Köszi!
te nem tudod átkérni magadat másik csapatba? ha annyira szeretne ő lenni a főnök csinálja egyedül
gondolom a másik csapatnak is bele kell egyeznie hogy kit vesznek be, és ha a társad mással is így viselkedik akkor nem lehet túl népszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!