Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megint súlyos depresszióba...

Megint súlyos depresszióba estem, hogyan húzhatnám ki magam belőle?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Nem tudok kiállni magamért, és emiatt gyakran vonzok be az életembe zsarnokoskodó embereket. Már 1-2x súlyosan megégettem magam emiatt, bántalmazó kapcsolatba is belefutottam, ami súlyos depresszióba lökött. 1-2 éve már jobban vagyok, de most megont mélypontra kerültem.

A felismerhetetlenség miatt csak elnagyoltan írnám le a storyt. Együtt kell egy projekten dolgoznom egy olyan emberrel, aki csak a saját ötletei fogadja el, és ha nem az van amit ő akar akkor hisztit csap. Fenyegetőzik, érzelmileg zsarol és társai. A múlthéten annyira mérges lett, hogy azóta konkrétan nem merek már semmit csinálni, csak amit ő mond. Minden nap sírhatnékom van és az életkedvem a nullával egyenlő, az öngyilkossági gondolataim is visszatértek és annyira szétszórt vagyok, hogy lassan a munkámat se tudom ellátni.

Különösen érzékeny vagyok az ilyesmire sajnos. Sokszor mondja, hogy átkéri magát másik csapatba, de akkor egyedül maradok és 2 ember munkáját kell majd csinálnom. De talán ez is jobb, mint a mostani állapot.

Mit tegyek? Nagyon nagy stresszt okoz amikor ki kell magamért állni kis dolgokban is, ehhez mérten adjatok kérlek tanácsokat. Köszi!

2022. nov. 16. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

te nem tudod átkérni magadat másik csapatba? ha annyira szeretne ő lenni a főnök csinálja egyedül

gondolom a másik csapatnak is bele kell egyeznie hogy kit vesznek be, és ha a társad mással is így viselkedik akkor nem lehet túl népszerű

2022. nov. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!