Hogyan oldjam meg a problémáimat, ha nincs segítségem?
Iskolafóbiám van, egyfolytában szorongok és depresszív vagyok az iskolában, sehogy sem megy az alvás, sírok mikor fel készülődnöm kell az iskolába. Sajnos több tantárgyból is bukásra állok, mégsem tudok maximálisam odafigyelni, és valamelyest tanulni. Teljességgel elveszett vagyok, semmilyen motivációm nincs, mivel tettek azért többen is (köztük a szüleim is), hogy ne legyen....:)
Nincs elég önbizalmam, nincsen állandó baráti társaságom.
Nem tudom megoldani a problémáimat, egyszerűen nem sikerül. Az orvos által bevoltam utalva pszichológushoz, de szabadságon volt, aztán már meg mindegynek titulálta az anyám..
A szüleim pedig inkább lecsesznek, semmirekellőnek és szégyennek neveznek.
Senki sem tud meghallgatni, vagy segítséget nyújtani, egyedül vagyok és már kezd elegem lenni az életből, teljesen fáradt vagyok.
Egyre inkább vonz a halál....
Mindenképp érdemes elmenned pszichológushoz. Beszéld rá anyukád, hogy vigyen el, ha már egyszer be is utaltak. Ha a régi beutalót nem fogadják el, biztos kapsz egy újat, hiszen korábban nem tudtál eljutni.
Az is jó ötlet, hogy beszélj valamelyik tanárral, akivel jobb kapcsolatban vagy, hátha tudnak segíteni legalább az iskolai nehézségekben. Ha őszintén elmondod, milyen gondokkal küzdesz, hátha tudnak segíteni benne, hogy könnyebb legyen megoldanod.
Sajnos ilyen családi környezetben sokkal nehezebb boldogulni, de ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!