Olyan szomorú vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megyek holnap Németországba kirándulni, de nagyon feszült vagyok, nem tudok örülni neki abszolút és félek nehogy baj legyen. De nem akarom hogy a betegségem legyőzzön. Rendes életet szeretnék élni. Mit tudok csinálni? A betegségem szkizofrénia, és nem tudom hogyan nyugodjak le2022. nov. 13. 20:39
1/9 anonim válasza:
Kivel mész kirándulni? Mennyi időre, mivel, mi lesz a program?
Milyen baj lenne? Útilázat mindenki szokott érezni, ez nem szomorúság, hanem egy kis félelem. De majd elmúlik, mikor elindultok.
2/9 A kérdező kommentje:
Egyedül megyek, busszal, holnap este, kedd reggel odaérek, majd kedden késő este indulok haza. Városnézés, csavargás lesz
2022. nov. 13. 20:53
5/9 anonim válasza:
Ez sima útiláz. Máskor is szoktad egyedül nyakadba venni a világot? Melyik városba mész?
6/9 A kérdező kommentje:
München. Régen mentem sokkal messzebbre de akkor még jobb volt az állapotom
2022. nov. 13. 21:16
7/9 anonim válasza:
Hátha feldob. Nincs társaságod, akivel mehetnél? Hogy érted, hogy jobb volt az állapotod? A skizofrénia a megfelelő gyógyszer mellett tünetmentes. Más bajod is van, szorongás? Pszichológus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!