Szomorú vagyok-->sokat eszek, mit tehetnék ez ellen?
Mostanában nagyon szomorú szoktam lenni, valamint nagyon le vagyok terhelve, és ilyenkor sokat eszek csokit, édességet. Csak ez vigasztal.
Olvastam, hogy az édes íz boldogsághormonokat szabadít fel, ezért érzem magam jobban tőle. Ha egy nap nem viszek be elég cukrot a szervezetembe, kimerült vagyok, szomorú, fáradt, és nincs kedvem semmihez.
Tudtok ajánlani valamit, ami nem édesség, és boldogabb lehetek tőle, elveheti a figyelmemet a gondjaimról?
Sportolj valamit, és hagyd el azonnal az édességet, az első pár nap iszonyatos, de utána már nem is fogod kívánni, nálam ez bevált. Ne legyen otthon semmilyen édesség.
Ha nagyon kivagy, menj sétálni, bringázni, most olyan szép a természet, ott is boldogsághormon keletkezik.
Gyümölcsöket egyél nasi helyett, narancsot, banánt, almát, kivit, és majd jönnek a tavaszi gyümölcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!