Hogyan találjak kiutat a depresszióból?
Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz,most kezdtem nemrég járni.De már volt egy öngyilkossági kísérletem előtte.Jártam pszichiátrián 3×.Teletömnek gyógyszerrel és annyi.De nem látok kiutat ebből.Mellé még szorongok is nagyon,ez az állapot kb fél éve tart.2022. nov. 12. 14:39
1/3 anonim válasza:
Én első sorban azt ajánlom hogy ha van olyan barátod akit szeretsz és megbirsz vele beszélni bármit
Jobban mint egy pszichológusal
Akkor mond el neki
Ezt azért írok mert van egy nagyon jó lány barátom aki hasonló helyzetben van
Én meghallgatom őt és mondok rá dolgokat mellete ő is jár pszichológushoz
De mondta hogy nekem jobban elbírja ezeket mondani mint egy pszichológusnak
És ne streszelj sokat
Menj el barátaiddal szórakozni meg ilyenek
Remélem tudtok segíteni a valszomal
Remélem hamar ki jutsz a depresszióbol
2/3 anonim 

válasza:

Kicsit, ha írnál önmagadról és a problémáid gyökeréről, az talán segíthetne.
3/3 anonim 

válasza:

#1 ha nekem ez mind így lenne soha nem lettek volna ilyen problémáim,sajnos nekem nincsenek barátaim így bulizni se tudnék menni,megbeszélni dolgokat nem tudom senkivel mivel a pszichológus eltanácsolt,nyilván idegen embereknek nem tudnám leírni a gondjaim ha nem is ismerem,aztán feljött az iskolába múltkor szóra az öngyilkosság és mondja a tanár hogy ne tegyünk ilyet ja ne tegyünk cseréljünk helyett és meglátjuk mit gondol. Egy dolog aminek örülök az egészség. Attól rosszabb nincs ha valakinek az sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!