Gátlásokat, traumákat, depressziót és munkamániát lehet hipnoterápiával gyógyítani? Hogyan találjak jó szakembert?
Sziasztok, 20 éves srác vagyok. Igazából feleslegesnek tartom itt leírni a dolgokat, hisz úgyse lehet elég részletesen kifejteni, akit érdekelne mégis, itt jobban leírtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Szóval a régi traumákból eredő gátlások, csökkent önértékelés, szoc. fóbia, szexuális elfojtások és depresszió, ezeket most már tényleg le akarom küzdeni. Anno egy rakat pénzt ráköltöttem magánpszichológusra, de semmi nem lett. Most megint összeszedtem egy kis pénzt erre a célra, de most mást akarok kipróbálni. A hipnózis az, amiben még hinni tudok (mások beszámolói alapján).
Van-e esetleg ötletetek, mi alapján keressek szakembert? Ha esetleg bárki használta a hipnoterápiát hasonló célokra, örömmel meghallgatnm a tapasztalatokat.
Előre is köszönöm, aki bármi hasznos információval tud szolgálni, hogy továbbléphessek.
Esetleg tudnátok tanácsot adni, milyen tényezőket vegyek figyelembe, mikor szakembert keresek?
Sajnos még nincs tapasztalatom, így érdekelne, ki mit tanácsol, mi alapján válasszak hipnotizőrt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!