Milyen drog lehet ez?
Figyelt kérdés
Az utcán ma reggel 30percen át néztünk egy csajt aki rángatózott, töredezett mozgása volt, lefeküdt a földre és a lábaival a levegőbe kalimpált. Bukfencezett. Néha kiabált. Hívtunk mentőt, de kb az sosem érkezett meg...2022. nov. 10. 09:11
2/7 anonim válasza:
Bármi lehet. Epilepsziás rohamra tippelnék, de akkor a bukfencet nem értem. Viszont az én kérdésem az, mit jelent hogy higy kb sosem érkezett ki?
3/7 anonim válasza:
Új típusú pszichoaktív anyag. Ez főleg a herbárla jellemző. Ezek szintetikus cannabioni receptor agonista porok. Eleinte azért hozták őket létre, mert a fű helyettesítőjeként szívták. Azonban a hős kormányunk betiltogatta (c-meg ilyen olyan listákra tette) így a kémikusok (pl Kínában) újabb-újabb variánsokat hoztak létre (amik újra legálisak - hiszen új kémiai szerkezettel bírnak). Így a sok-sok év alatt megjelent a herbál jelenség, ami egy új drogcsoportot hozott létre. (Azonban érdemes meg jegyezni hogy ez az egész a fű tiltása miatt jutott idáig..)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném h epilepsziás roham. Buli szerkoban volt a csaj és volt nala egy maszk is. Megszólítottuk és akkor mondta hogy ő jol van. De láthatóan fogalma nem volt hogy hol van. Majd holnap megtudom jött e a mentő, de amig lent voltam 1 órat addig nem jött.
2022. nov. 10. 09:30
5/7 anonim válasza:
Gondolom valami ilyesmi
https://www.youtube.com/shorts/8fbEWzskDXo
Ez instant túladagolás, a herbálnál jellemző.
6/7 A kérdező kommentje:
5: na ilyen volt!!! Nagyon sokkoló volt látni. Ez nagyon kemény.
2022. nov. 10. 09:33
7/7 anonim válasza:
Szokott lenni ennél keményebb is :D
Hát most mit mondjak. Kellett betiltani az ártalmatlan természetes füvet. Ez lett a következménye.. Előre megyünk nem hátra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!