Azt meg szokták bánni az emberek ha a kávéra szoknak rá? Vagy csak a cigit meg a drogot bánják meg?
A kávé nem káros, nyilván nem napi 8-at kell belőle inni, én átlag 3 cappuccinot iszok, nem vagyok ráfüggve, csak az íze miatt szeretem.
A cigi, drogok teljesen más kategória, sokkal károsabbak és a cigi még büdös is, nem tudnék dohányossal járni. Drogossal meg főleg nem.
A kávén nincs mit megbánni, nem egészségtelen, ha csak nem az, hogy a fogakat sárgítja. Nem is okoz akkora mértékű függőséget, mint a dohány.
Annyiban bánom, hogy a jó kávé nem olcsó :D
Csak kávézom, nem bántam meg, imádom az ízét és nem viszem túlzásba. Úgy tudom, ilyen formában még pozitív hatásai is vannak.
Cigivel suliban kínáltak, két slukkot szívtam, egész este büdösnek éreztem magam, onnantól kezdve nekem kínálgathatták, többé nem kellett.
Kávé nem káros, normális mennyiségben kimondottan jót tesz a vérnyomásnak.
Nyilván nem napi 8 dupla eszpresszót kell meginni.
"A kávé nem káros."
Azt ti csak hiszitek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!