Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hányinger-gyász összefüggése...

Hányinger-gyász összefüggése vagy más?

Figyelt kérdés
Volt már valakivel olyan hogy meghalt egy közeli hozzátartozója és onnantól hanyingere volt x ideig néha? Mamam nagyon közel állt hozzám, vele laktam pár évig 12 éves koromtól és a nyáron kiderült hogy nagyon beteg aztán szeptember 30.-an meghalt és amikor megtudtam hogy meghalt borzasztó hányingerem lett és azóta is napi szinten többször is előjön a hányinger akkor is ha éppen nem rá gondolok. Hányni konkrétan egyszer sem hánytam, de elég durva emetofobiam van. Lehet összefüggés? Nagyon zavaró már, a héten például ki kellett szállnom 20 perc után az oktató autóból és hazajöttem annyira rosszul voltam. Jovoheten kezdem egyébként nogyogyasznal a kivizsgálást, ha más állna a háttérben. Terhességi tesztet csináltam egyet de negatív. Vagy ha volt valakinek hasonló akkor mi miatt? Ismétlem, megyek orvoshoz, csak kiváncsi vagyok más tapasztalt-e ilyesmit

2022. nov. 9. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Nem lehet pánik?
2022. nov. 9. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

Reszvetem a mamad miatt :(

Nekem eleg eros hanyingerem stressz miatt volt. Maskepp fogalmazom: amikor nagyon nagy volt a felelosseg rajtam, es ezzel parhuzamosan egy manipulalo, erzelmi zsarolo kapcsolatban voltam.

Hasonlo tuneteim voltak. Nem mertem enni, de kozben kemenyen sportoltam. Sport kozben az esetek nagyobb reszeben elmult az inger.

Akkor szunt meg teljesen, amikor kikerultem a mergezo kapcsolatbol.

Tehat szerintem igen, lehet osszefugges az eros lelki megterheleses es a fizikai tuneteid kozott.

Minden jot kivanok!

2022. nov. 9. 22:49
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es, szerencsere nem surun de szokott panikrohamom lenni, illetve szorongok is de ilyen tunettel nem járt eddig, jártam is pszichiáterhez sokat de mostanában már jobban éreztem magam es ritkábban megyek

2-es, köszönöm szépen🖤 az étvággyal nekem szerencsére nincs gondom, mert amugyis elég vékony vagyok

Esetleg valami otletetek nincsen hogy lehetne jobb legalább egy kicsit? B6 vagy ilyesmi használhat erre? Pénteken is megyek vezetni és szeretnék jol lenni közben.

2022. nov. 9. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
26%

B6 vitamin segíthet szerintem. Akár MagneB6 is jó lehet. Ártani nem árthat, úgyhogy nyugodtan próbáld ki!

Egyetértek a #2. válaszolóval, valóban lehet az erős stressz az ok!

Pánik és szorongás sokféle tünettel járhat... érdemes lenne újra felkeresni a pszichiátert, hátha tud valamit javasolni...

#1.

2022. nov. 9. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!