Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mégis mihez kezdjek?

Most mégis mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

3 év után most jöttem ki egy hosszantartó derealizációs zavarból és teljesen el vagyok veszve. Megváltozott a személyiségem, nem emlékszem mik történtek velem az elmúlt 3 évben, tudom hogy nagyon furcsán viselkedtem, hülyeségeket beszéltem, most rettenetesen szorongok, annyira valós minden és mit gondolhatnak rólam az ismerőseim, hogy ilyen nem normális módon viselkedtem..

nagyon szorongok emiatt s most olyan mintha egy másik személy lennék, mintha egy új személy lennék aki belecsöppent egy számára idegen világba és jézusom, nem tudom mit tegyek. Próbálom jóvá tenni a dolgokat úgy hogy beszélgetek az ismerőseimmel s most látom hogy mindenki hülyènek tart engem. Nem tudom ki vagyok, nem tudok semmit.

2022. nov. 9. 05:45
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Hát így hajnalban ne piszkáld az ismerőseidet. Keresd meg rendelési időben a pszichológusodat, pszichiáteredet és szedd a gyógyszereidet.
2022. nov. 9. 06:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, ezeket képzeled. Egy részük lehet hogy igaz, más részük nem. Ezeket szerencsére le tudod ellenőrizni, és akkor kevésbé fogsz szorongani tőlük!

Kezdd el felvenni a kapcsolatot a barátaiddal, és mondd el nekik azt, amit itt leírtál. Szia Flóra, te hogy láttál engem az utóbbi években? Én sajnos nem nagyon emlékszem. Ha esetleg ártottam neked, megbántottalak, akkor elnézésed kérem! Veled mi történt azóta? (Fontos lenne, hogy te is érdeklődj a másik iránt, ne csak rólad legyen szó!)

2022. nov. 9. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!