Miért van az, hogy mikor kicsit jobban elfáradok mentálisan akkor nem tudom visszatartani a mosolygást?
Ez egyszerű: azért, mert a mosolygó gyermek az alapértelmezett, gondolj az egy-kétévesekre, akik még nem értik a szüleik, a felnőttek, a társadalom elvárásait, ami a felettes énünk szerepe a gyermeki és állati ösztönénnel szemben. A felnőtt elfárad, a szerinted társadalmi elvárások gátja leomlik és marad az egészséges mosoly! :)
Az meg a társadalom szegénységi bizonyítéka, ha ciki mosolyogni! :)
Én szoktam is olyat játszani utcán, hogy úgy megyek, hogy mindenki legyen féltékeny arra, hogy milyen jó kedvem van, hogy mosolygok, micsoda önbizalmam van, és tényleg látom a csodálkozó tekinteteket, hogy hát ezzel meg mi történt. Gondolatban még rá is öltöm a nyelvemet az ilyenekre, hogy látjátok: így lenne normális mindenkinek lennie! :)
Szóval mosolyogj mindig, ne csak akkor, ha fáradt vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!