1/4 anonim 

válasza:

Nem, Dalmácska. Egy márkanévre nem lehet ráfüggeni.
3/4 Ypszilon1980 

válasza:

Mármint az energiaitalra, koffeinesre? Arra lehet, én voltam anno, piszok nehéz leszokni.
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem pedig nem lehet. Hosszabb távú koffeinfogyasztás esetén tolerancia jelentkezik aminek hatására több koffeinre van szükség ahhoz, hogy annak érzékeljük a hatását. Tegyük fel, hogy 2 hónapon keresztül minden reggel megiszunk 1 classic Hellt. Minden délután 1 presszó kávét. Ebben az esetben kb 200mg koffeint viszünk be naponta, 2 hónap alatt kialakul a koffeintolerancia. Tehát a reggeli 1 Hell vagy kávé hatása 0, csak a cukor marad mint energiahordozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!