Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Joggal érzem hogy az életem...

Joggal érzem hogy az életem semmit nem ér?

Figyelt kérdés
Több rossz ért mint jó, rossz volt az iskola, a családi életem mondhatni viharos volt, a nőknél sosem volt sikerem, beteg is vagyok, az egyetlen szakma ami érdekelt nem lehet az enyém az egészségem miatt. Szóval céltalanul tengődöm és egyáltalán nem vagyok motivált semmire, néha gondolok az öngyilkosságra is. 22/f
2022. nov. 4. 20:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Fiatalabb koromban is jártam mindenféle szakemberhez, de ők nem voltak jók szerintem, kellemetlen élményeim vannak. Az egészségügy sosem volt jó, és csak romlik.
2022. nov. 4. 20:42
 12/12 anonim válasza:

"Az ellenségeid hagyd a múltban"

Itt persze az ellenség alatt gondolom azt a sok rosszt ami veled történt/történik.22 éves létedre még sok időd van nagyon sok mindent eldönteni alkotni.

2022. nov. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!