Néhol véres burok szerű réteget fedeztem ma fel a székletemen, megrémültem. Joggal tettem?
Figyelt kérdés
Párom is tapasztalt már egyszer ilyet sajàt magàn, de elmondàsa szerint nem járt semmilyen testi tünettel ezen kívül. És azóta sem fordult elô, nekem eddig ilyen problémàm még nem volt...
Valakj tapasztalt màr hasonlót?
2012. dec. 18. 00:30
1/2 anonim válasza:
Nem taapasztaltam ilyet, de tuti meg sem állnék a dokiig. Egy tükrözést megér a dolog.
2/2 anonim válasza:
Persze, nekem is volt. Lehet polip, aranyér, székrekedés miatt megsértett végbélhám de sajnos daganat is. Nekem állandóan nyálkás a székletem főleg a "régebbi" sötétebb része az bogyós és sárga nyálka jött ki olyan volt mint a kocsonya annak utánanéztem és azt irták h normálisan is van ilyen csak nem látjuk a nyák néha normális. A véres az nem annyira de ha többször előfordul menj el dokihoz és kérj tükrözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!