Joggal érzem hogy az életem semmit nem ér?
Figyelt kérdés
Több rossz ért mint jó, rossz volt az iskola, a családi életem mondhatni viharos volt, a nőknél sosem volt sikerem, beteg is vagyok, az egyetlen szakma ami érdekelt nem lehet az enyém az egészségem miatt. Szóval céltalanul tengődöm és egyáltalán nem vagyok motivált semmire, néha gondolok az öngyilkosságra is. 22/f2022. nov. 4. 20:02
1/12 anonim 

válasza:

Őszintén sajnálom, hogy így érzel, de olyan fiatal vagy még! Megértem, hogy így érzel, ez depresszió szerintem, velem is előfordul az ilyesmi gondolat. Majd lesznek új céljaid, még javában lehet barátnőd. Az is lehet, megtetszik egy másik szakma, én is ilyen szituban vagyok, hogy végzettség után még tanulok tovább, mert rájöttem, hogy nekem mégis másik tetszik jobban.
3/12 A kérdező kommentje:
2.Menj a f'szomba a vallásoddal
2022. nov. 4. 20:15
5/12 anonim 

válasza:

Nem joggal. Sehova se vezető önsajnálat helyett keresd meg azt a pályát, amit tudsz végezni és érdekel is. Olyan nincs, hogy csak egy van. A nőknél való sikertelenséged okát derítsd ki akár egy barát, akár egy pszichológus segítségével. Depressziós életunt passzív embernek például biztos nem lesz sikere. A múltaddal, iskolával, családdal értelmetlen foglalkozni, illetve takarózni. Előre nézz: boldog akarsz lenni vagy boldogtalan? Ha az előbbi, akkor ahhoz aktívnak kell lenni, hobbikat űzni, sportolni, társaságba járni.
6/12 A kérdező kommentje:
Az ágyból nehéz felkelnem ébredés után.
2022. nov. 4. 20:27
7/12 A kérdező kommentje:
És tök jó hogy minden időpontra várni kell rengeteget! "Következő alkalommal megbeszéljük a terápia szükségességét" Mikor félév múlva? Már ugye neki meni kell ebédelni!
2022. nov. 4. 20:32
8/12 anonim 

válasza:

Dolgozol? Ha állami ellátásban nem lehet rendes pszichológushoz jutni, akkor magánban kell.
9/12 A kérdező kommentje:
Dolgozom, de sokba van még a terápia is, alkalmanként. 180 at keresek havonta, 20 ezer segélyt kapok betegség véget.
2022. nov. 4. 20:37
10/12 A kérdező kommentje:
Jövőhétre van időpotom pszichiáterhez, beszélek majd neki erről.
2022. nov. 4. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!