Micsoda ez? Nálatok is van ilyen?
Figyelt kérdés
Este/ éjjel a szobámat eltorzítva látom, fura színekbe, random tárgyakat látok, fura dimenziókba van minden és szédítően néznek ki. Nem tudom elmondani, minden fura.
Aztán mikor túltettem rajta, hogy a szobám ilyen észrevettem egy nagy fekete kutyát ülni a szobámban.
Ekkor azt hiszem, ijedten kisétáltam.
2022. nov. 4. 08:42
2/12 anonim 

válasza:

Igen, mindenkinél van ilyen, teljesen normális, hogy az ember hallucinál :DDD
3/12 A kérdező kommentje:
Nektek komolyan nincsen éjjel?
Mivel ez nekem már évek óta van és semmi bajom, valószínűleg, sőt nem skizofrénia….
2022. nov. 4. 09:31
4/12 anonim 

válasza:

Komolyan nincs. És senki ismerősömnek. Viszontcitt a gyk-n eleg sok ilyen hallucinálós kérdes vwn.
5/12 A kérdező kommentje:
4. várom, hogy ők válaszoljanak akkor.
2022. nov. 4. 10:25
6/12 anonim 

válasza:

Nekem egyszer egy üveg pia + pár pohár abszint után kezdett csak hullámozni a tér, de ilyen extra dolgok, mint kutya, nem kerültek bele. Te mit fogyasztasz esténként?
7/12 A kérdező kommentje:
Semmit. De tényleg 5 éves korom óta van ez nálam.
2022. nov. 4. 12:32
9/12 A kérdező kommentje:
19
2022. nov. 4. 12:38
10/12 anonim 

válasza:

Egy orvost kellene ezzel felkeresned. Ő tudja, hogy ennek van-e jelentősége, illletve ha zavar, akkor mit tehetsz ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!