Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham lehet ez vagy micsoda?

Pánikroham lehet ez vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Gyakran leszek úgy, hogy szédülni kezdek és olyankor olyan a lábam mintha felhökön lépkednék, mintha nem lenne stabil a talaj. Ha el tudok menni arról a helyröl ahol ez történik, megszünik szinte azonnal. Pl sorbanálláskor szokott ez elöjönni vagy munkában ha idegen helyre kell menni.

Ez pánikroham lehet? Ha igen mi a megoldás rá? Gyógyszert nem mernék szedni, mert nálam mindennek kijön a mellékhatása, de tényleg! Ha az aspirinre rá van írva, hogy ezt vagy az okoz, nálam kijön. A korona elleni oltást is megkaptam, kénytelen voltam. Az Astrát kaptam elöször, vérrögeim lettek, kórházba is kerültem. Aztán a Pfizert adták mert annál nem nagyon van mellékhatás. Beadás után kidöltem mint a zsák, vérnyomás az egekben. Azóta is vérnyomás bajaim vannak. Pedig senkinél nem váltott ki semmit, csak karfájást.

2022. márc. 28. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem pánikroham. Olyankor nehezen kapsz levegőt, gyakran nem vagy magadnál és el is ájulhatsz.
2022. márc. 28. 10:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi akkor mi lehet? Régóta van, 2 éve. Sok haláleset volt egyszerre a családomban, utána kezdödött. Elöször meghalt a Nagypapám, majd az Apám, majd a Nagymamá és végül rákos lett a 10 éves kutyám is, el kellett altatni. Mindez egy éven belül.

Úgy kell képzelni hogy bemegyek egy idegen helyre, semmi gond ha gyorsan ki is jövök. Ha várakozni kell, pl sorba állni, akkor elkezdek szédülni és ilyen fura lesz a lábam, mintha nem lenne súlya. Vagy ha fodrásznál vagyok, ott is elöjön ez. Otthon, családtagoknál nem történik meg! Ha eljövök gyorsan ahol várnom kell, akkor megszünik. Pl autómba beülök, az szokott segíteni.

2022. márc. 28. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Bar ezek alapjan, lehet egy enyhebb.
2022. márc. 28. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!