Most hogyan tovább?
Az életem sokáig nagyon szuperül alakult. Házasságban élek, van egy gyerekem. Aztán hirtelen minden megváltozott. A gyerekemről kiderült, hogy autista. Emiatt át kellett szerveznünk az egész életünket. Otthonülő lettem, mivel nem tudok mellette dolgozni. Ez anyagilag nagyon megterhelő. A barátaimmal és a rokonaimmal egyáltalán nem találkozok, nem tudom részt venni semmilyen eseményen, mert nincs aki vigyázzon a gyerkőcre, őt meg sajnos nem tudom elvinni sehova, mert nem bírja a fényeket, hangokat, idegen embereket. Még egy boltba sem tudok bemenni vele. A férjem dolgozik látástól- vakulásig.
Ezen felül mindkettőnk egyik szülője áttétes rákos beteg. Az én anyukám ráadásul teljesen feladta, élni sem akar már, nem küzd a betegség ellen.
Ha még mindez nem lenne elég, korábban felvettük a babaváró és csok hitelt, hogy tudjunk lakást venni. Viszont nagy az esély arra, hogy a második gyerek is autista lesz. Viszont ha nem szülök mégegyet anyagilag tönkremegyünk.
Segítsetek! Honnan merítsek lelki erőt a mindennapokhoz? Ti mit tennétek a helyemben?
Túl sok már a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!