Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek a netes alkoholizmus...

Ezek a netes alkoholizmus tesztek mennyire komolyan vehetöek?

Figyelt kérdés

Valamelyik azt mondja h gyenge alkohol problemaim vannak, mashol fokozodo alkoholizmus veszely, mashol komoly alkohol problemak jönnek ki. Ez magyar es nemzetközi tesztek alapjan mondom.

igazából annyi az en ivasproblemam hogy csajozni probalok szorakozohelyeken budapesten es ehhez sajnos inni kell meghozza eleg sokat hogy autopilota modon tudjak viselkedni, mert maskepp azonnal kioffolnak mert nem porgok....a kinezetem onmagaban meg nem elegendo

ja meg a helyzettel jaro szorongas miatt nekem szetszakad a belem ami eleg problemas mellekhatas, szoval inni kell h el legyen nyomva a szorongas es az ezzel jaro meglehetősen kellemetlen tünetegyüttes.

voltam szorongas miatt korhazban egy honapot 3 évvel ezelőtt es ott nem mondtak hogy alkoholizmus fenyegetne

abszolut nem erdekel az ivas ha nincs meg ez a kivalto helyzet ami az ismeretlen nokkel valo kapcsolatteremtest jelenti.

otthon igy brahibol sosem ittam max evente 1-2 alkalommal amikor ott marad a hutoben valami megbontott alkalmi vorosbor es azt megiszom kolaval de sokszor az is megy a lefolyoba mert nekem mar az is tul sok

randikon sem igenylem az ivast mivel akkor mar le van jatszva hogy erdeklem a not valamennyire...de szorakozohelyeken atelni ezt az azonnali sarkonfordulos lerazasokat es meg is szegyenulni? hat kosz nem.

2022. nov. 1. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel nekem is komoly problémáim vannak, masszív alkoholista vagyok, ha az elmúlt fél évet nézzük, közben meg egyáltalán nem és bármikor leteszem. Sőt "fel sem vettem", mert csak bulikon ittam, aztán nem is kívántam.

Na ennyit érnek. Ezek nagggggyon távol állnak az alkoholizmustól.

2022. nov. 1. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
"es ehhez sajnos inni kell meghozza eleg sokat hogy autopilota modon tudjak viselkedni, mert maskepp azonnal kioffolnak mert nem porgok" Ez nem a szórakozásból való ivás, mint otthon egyedül. A teszt meg nem "érti", hogy miért iszol, és minek a hatására. 1-es vagyok, sokat ittam/iszom, mégsem vagyok alkesz, nincsenek problémáim. magamtól, egyedül sosem iszom. Ha kínálnak igen, de akkor se hülyeségből.
2022. nov. 1. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
hat bocsi de a szervezet meg nem erti meg es nem is erdekli h miert megy be annyi pia amennyi es ez nem fogja vigasztalni a belso szervezetedet sem
2022. nov. 1. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, most kíváncsiságból kitöltöttem párat:

Johns Hopkins szerint fenyeget az alkoholizmus, de mondjuk négy kérdésrecazert adtam nemleges választ, mert se munkam, sw családom, aminek a rovására mehetne az ivás, illetve a négyből egynél nekem nemegyértelmű, mire gondolt a költő.

feluton.hu: súlyosan érintettnek mond, noha itt is sokat hagytam ki, mert nem érint a dolig (munka, család, jogsi), meg nem érzem magam "bűnösnek", de szégyellni azért szégyellem, de magam és nem mások előtt.

vavo.hu: problémád lehet, de ne ess kétségbe - ez röhejesen rövid teszt, nem tudom, ki képes komolyan venni :D

bura.hu: eddig a legjobb kérdések, de ez is feltételezi, hogy család, munka, négy kerék alap mindenkinek.

onlinepszichologus,net: korrekt, de csak a fizikai függőséget méri, a mennyiségre rákérdezni meg nem sokat ér, ha nemet es zsírmentes testtömeget nem kérdez.

Szerintem hagyd a fenébe a teszteket, egy igazan jó sincs. Mondjuk én eleve nem hiszek a tesztekben, az emberek bonyokuktabbak es sokfélébbek annál, hogy igy lehessen őket vizsgálni, de ezeknél azért lehetne sokkal jobbakat is csinálni.

Neked meg az ivás a legkisebb problémád, a nőkhöz való hozzáállasoddal van baj. Nem az önbitalomhiánymiatt fordulunk sarkon,ha egy ilyen srác jön oda hozzánk, szeretjük mi a csendesebb,nem pörgős fiúkat is, csak legyenek intelligwnsek, jó humorúak és figyelmesek, ne úgynézzenekránk,mi t egy tányér etelre vagyvalami szükségleti cikkre. Egyáltalán ilyen lelkialkattal miert szórakozóhelyeken ismerkedsz?

2022. nov. 1. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:

igen ez kulon vicces jelenseg amikor a nok ugy beszélnek a ferfiak helyzeterol mintha lettek volna mar a masik oldalon

nyilvan te nokent csak azt tudod értékelni h kivaltja e az erzelmeket a fiu vagy nem

az hogy a reszerol milyen erőfeszítéseket kellett ehhez megtenni ha egyaltalan, az teged miert is kellene h erdekeljen?

nem vagyok az a fajta visszafogott egerke akire gondolsz nekem egyszeruen csak nagyon alacsony szinten porog az erzelemkifejezesem es ez nem fer bele egy bulis ismerkedos szituacioba

nem az intelligenciara tudtok kapcsolodni hanem az erzelmekre, ennek egyik kifejezodese a humor de az sem az a logikus fajta kell legyen hanem erzelmi alapokra epulo maskepp csak azt erzed h ez száraz

azert ott ismerkedem mint amiert masok is, nekem is kecsegteto bar el nem erheto opcio a bulikbol valo hazamenes es szexeles ott megismert nokkel

2022. nov. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!