TRAMADOLOR 150mg az altat is vagy mit csinál pl egy Rivotrilhoz képest ?
Figyelt kérdés
Felezzem ? Könyököm fáj arra írták 35 vagyok.2022. okt. 10. 10:29
1/22 anonim válasza:
Az alkoholizmus hogy jön hozzá? Ne igyál rá, ez egy nagyon erős fàjdalomcsillapító. Műtét után szedtem, és aprànkènt hagyhattam el.
2/22 A kérdező kommentje:
Szoktam inni jó kulcsszónak tűnt :-)
Xiloxtól erősebb ?
2022. okt. 10. 10:44
3/22 anonim válasza:
A tramadol pont hogy NEM hagy aludni, felpörget, sokkal jobban, mint a kávé, zizeg tőle az agyad. van kb 10 óra hatásideje (embere válogatja, párra eltérés lehet), és szigorúan úgy lehet csak bevenni, hogy az alvásidődre már ne hasson, különben az életben nem fogsz tudni elaludni. Legalábbis én és egy rokonom is szedtük elég sokáig, és mindketten pont ugyanígy voltunk.
4/22 anonim válasza:
3-as vagyok: de ha rám hallgatsz, nem kezded el szedni, pokollá fogja tenni az életed. Nyilván ha nem tolerálható a fájdalom, oké, de ha nem tragikus, akkor dobd ki a kukába, szedés közben is borzalmasok a mellékhatásai, és nehéz is elhagyni.
6/22 anonim válasza:
Opioidos, tehát kissé kábít, szedál. De mi köze a Rivotrilhoz? A Tramadolor fájdalomcsillapító.
7/22 A kérdező kommentje:
Rivotrilt szedek. Épp ezen meg gondolkodom.
2022. okt. 10. 16:31
8/22 anonim válasza:
Aki azt írta, szedál, biztos Tramadolort szedett? Híres a gyógyszer arról, hogy nagyon felpörgeti az agyat, nem hallottam még másféle tapasztalatot. Közben persze van egyfajta nyomottabb érzés is, de alvás tekintetében esélytelen a dolog kb, nagyon pörögsz, kb mintha valami nagyon jó esemény előtt lenne egy ilyen kellemes izgalomféle.
9/22 anonim válasza:
Utolsó és 3-as vagyok, látom le is pontoztak. :D Pedig elég bőven van tapasztalatom, és nem csak saját.
Az sem véletlen, hogy a tramadol mellé szinte mindig írnak nemhogy nyugtatót, hanem altatót, mert anélkül esélytelen a dolog.
10/22 A kérdező kommentje:
Aki válaszol köszönöm neki ! 9/9 Te kórházban dolgozol ?
Felet mertem bevenni pörgetett picit valóban.
Tehát 75mg már pörget engem.
2022. okt. 11. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!