TRAMADOLOR 150mg az altat is vagy mit csinál pl egy Rivotrilhoz képest ?
Köszi, hogy megerősítettél a sok lepontozás mellett nem árt... :D Őszintén nem értem a dolgot, mert ez egy közismert tény. :D
Nem, egyik nagyszülőm volt orvos, és sajnos amúgy a családban ketten szedtük hosszabb távon, és még 2-en rövid ideig, mindenkit felpörgetett, és mindenki csak altatóval tudott aludni, illetve ha precízen kikalklálta, hogy a hatásideje vége egybeessen az alvással. De persze sokat is olvastam anno utána, soha nem találkoztam ellenkező véleménnyel. De lepontozgatni biztos élmény, örüljenek. :D
ÉS persze, ez a középonti idegrendszerre hat, csak tüneti kezelés, iszonyat függőséget okoz, uralja az életed pár hét után már, csak akut fájdalomra használd... Pár hét, 1-2 hónap, és már eleve semmit nem fog hatni, sőt, felerősíti a fájdalmat.
Bevettem a másik felét ,őszinte leszek döbbenetesen jól érzem magam leginkább mentálisan. Könyökfájdalom minimális lett.
14 ez rosszul hangzik :-( "iszonyat függőséget okoz, uralja az életed pár hét után már" Ez a mondat meg a fejembe is égett :-(
Tramadolort szedtem. Igen, álmosított. Szorongást, feszültséget is csökkentett. Közérzetemet is javította.
Nagy adagban mozgáskoordinációs zavart is okozott.
Most is így van. Régen is így volt. Szükség eseti szedésre kaptam görcsölésre, mikor a Flector rapid + no-spa alig csökkentette.
Egy ideig rendszeresen metadonoztam. Azzal nem tudok aludni. Már csak nagyon ritkán szoktam, önveszélyes állapotból rántom ki magam, ha semmilyen más megoldást nem találok.
Metadon sem pörget olyan értelemben, hogy fokozza az aktivitásom.
Tramadol most is ugyanúgy hat rám, mint akkor amikor még nem metadonoztam.
Hatása sem csökkent. Régen sem hatott jól magában, kiegészítésnek vált be hatástalanság esetére.
Metadon elvonás okozta fájdalomra nem hatott. Más sem. Pedig nem volt erős, csak kínzó mert 1 hónapig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!