Hangulatstabilizáló gyógyszerekkel személyes tapasztalat? Tényleg segít egy szétesett elmén ahol már szinte személyiségingadozásokat okoz?
Elvileg kevert nem meghatározott személyiségzavarom van és bipoláris is vagyok
Én magamon a pszichózis tüneteit vélem felfedezni
Sokszor úgy telik el egy napom hogy 10 percig énekelek, aztán dühös vagyok, aztán nagyon lent, aztán aggódok és az elmúlt években ez már teljesen természetes lett
Sokszor már nem tudom eldönteni hogy ki vagyok, mi vagyok és mi a valóság
Sokszor filmekbe képzelem magam kényszeresen és miközben nézem úgy érzem hogy nekem is olyan dolgokat kellene csinálnom mint amit a főszereplő és összekeverem a valósággal
Itt is a válaszok határozzák meg a hangulatom, múltkor kaptam valakitől egy biztató üzenetet egy nagyon régi kérdésem után, akkor fel voltam dobva fél óráig, aztan elolvastam egy öngyilkossági kérdést, attól meg úgy éreztem nekem is most azonnal meg kell tennem…
Lamolepet javasoltak eddig, az segíthet?
Ilyen állapoton már csak a gyógyszer segíthet?
Elég komoly hangulatingadozásaid lehetnek a leírtak alapján. Ha a kezelőorvosod javasolta a Lamolepet, akkor vsz. jól teszed, ha beszeded.
Lamolep: [link]
A hivatkozon linken elég sok/komoly mellékhatást írnak róla, de korábban, amikor néhány hónapig szedtem, ezek közül semmit nem tapasztaltam. Teljesen jól hatott. Van a környezetemben egy ismerős, aki évek óta szedi és neki is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!