Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » El kell,hogy menjek Rehab-ra...

El kell,hogy menjek Rehab-ra mindenképpen?

Figyelt kérdés
Szeretek inni és a kollégáim a Rehab-ot javasolják. Ha elmegyek,akkor a cég biztos, hogy megválik tőlem pár hónap után.
2022. okt. 27. 20:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
43%

Nem feltétlenül kell. Fel kellene keresni egy addiktológust, aki felmeri, hogy mindenkeppn szükséges-e befekvős hely (fennáll-e delírium vagy GM roham veszélye). Ha úgy ítéli meg, hogy elég epis roham ellen gyógyszert szedni, vagy az sem kell, akkor leallhatsz egyedül is. Egyéni terapias segitséget ekkor is érdemes lenne igénybe venni.

Nekem más szerrel mondták, hogy egyedül nem tudom elhagyni. Munka miatt nem vállaltam a befekvést. Elhagytam ambuláns kezelés mellett. Ambulansan amúgy is kezeltek pszich betegség miatt.

2022. okt. 31. 19:34
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt mondták. Nem fogadom el a segítséget.

Fel sem merül egyikőtökben sem, hogy sok esetben amnulánsan is lehet szokni.

2022. okt. 31. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!