El kell,hogy menjek Rehab-ra mindenképpen?
Figyelt kérdés
Szeretek inni és a kollégáim a Rehab-ot javasolják. Ha elmegyek,akkor a cég biztos, hogy megválik tőlem pár hónap után.2022. okt. 27. 20:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
14 szavazat
2/22 anonim 

válasza:

Addig menj el amíg csak a munkahelyed megy rá, még éppen időben csípheted el a bajt.
3/22 anonim 

válasza:

Ha rendszeresen iszol, akkor is meg fognak tőled válni, de még tönkremegy a májad is és nem is fognak felvenni máshová sem.
4/22 A kérdező kommentje:
Ha megtudja egy másik cég HR-ese, hogy Rehab-ról jövök,akkor oda se vesznek fel!
2022. okt. 27. 20:46
5/22 anonim 

válasza:

Nem köteles tudni róla csak ha az erkölcsi bizonyítvány kívánja meg de az is csak akkor ha büntetés volt maga után a cselekedet. Szóval nem kell nekik erről tudni, főleg ha nem is adsz rá okot.
6/22 A kérdező kommentje:
A kérdésből is kiderül, hogy én nem akarok. Aki igent ír, az odadobna egy jól fizető állást azért, hogy a Rehab utáni bizonytalant vállalja? Vagy csak beírta, hogy igen menjél "marhája"! Én nem vagyok milliomos.
2022. okt. 27. 21:06
7/22 anonim 

válasza:

Megerősítem még egyszer, igen. Ugyanis a jelen helyzetben az állásod a bizonytalan. A kollegáid legközelebb a főnöknek mondják majd, hogy szeretsz inni, előkerül a szonda és egyik napról a másikra leszel munkanélküli. Ha képes vagy rá rehab nélkül, hogy ettől a pillanattól kezdve ne igyál, akkor nem kell menned rehabra.
8/22 A kérdező kommentje:
Arra ügyelek, hogy ne ittasan menjek dolgozni. Saját szondám is van.
2022. okt. 28. 18:35
9/22 anonim 

válasza:

Hidd el nekem nem azért írom hogy menj. Tisztába vagyok azzal hogy ingyen nem lehet élni. De ha ezt tovább folytatod a tested és az agyad is gatya lesz és utána ezért küldenek és és nem fognak munkát adni. Itt egy kicsit akkor állj meg és mérlegelj. Vagy itthagyon most ezt a munkát és teszel magáért hogy később is esélyed legyen meg egy ilyen jó munkára. Vagy lecsúszol, eliszod az agyad és még egy gyárban sem fognak alkalmazni mert másokat veszélyeztetsz. Na?
10/22 A kérdező kommentje:
Ha kirúgnak elmegyek.
2022. okt. 28. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!