Egy pszihopatanak aki szuletesetol ilyen mi rossz az agyaban mi hiányzik belőle? Mik a biológiai okok?
Ok olyanok mint a test lélek nélkül?
Vallasi nézőpontból?
Vallási nézőpontból ja, mondhatjuk, hogy kvázi nincs lelkük, de szerintem maradjunk a tudományos megközelítésnél.
Ezt találtam:
Enis ilyennek érzem magam.otletem sincs hogy legyek boldog mert még soha nemvoltam.
Sokmindent élertem és megszereztem igazából minden célom teljesítettem
Van pénzem azért bőven és gyűlik minél többet dolgozom
Vagy gyermekem
És havi 2 3 szor olyan lanyokhoz járok akikről álmodni se almodhatnek és mindig máshoz.
De nem érzek semmit.nem a magány a probléma mert ez természetes állapot nálam. Hosszabb távon nem bírok elviselni senkit .
Csak egyszerűen röhejes hogycsak ennyi az élet.
Mi ez az öndiagnosztizálgatási görcs már megint? A pszichopaták nem éreznek félelmet, sem bűntudatot, ugyanis idegfejlődési rendellenesség miatt nem működik megfelelően az agyukban a félelemközpont.
A boldogságnak semmi köze nincs a pszichopátiához, a pszichopaták érezhetnek boldogságot, örömöt, sőt az esetek többségében jól vannak, nem jellemző rájuk a szorongás vagy ilyesmi.
Most már megnyugodhatsz, nem vagy pszichopata. Ha labilis vagy, ami a válaszaidból elég egyértelmű, akkor keress fel egy pszichológust.
"igazából minden célom teljesítettem"
A te céljaid voltak, vagy a családodból, környezetedből valakiéi?
Kipipáltad őket vagy örültél nekik?
"Sokmindent élertem és megszereztem igazából minden célom teljesítettem
Van pénzem azért bőven és gyűlik minél többet dolgozom
Vagy gyermekem
És havi 2 3 szor olyan lanyokhoz járok akikről álmodni se almodhatnek és mindig máshoz."
Ezek seholsem olyan dolgok, amik tartós boldogságot tudnak okozni. Ezek mellett lehet teljesen üres és boldogtalan életed.
Ezt én sem nevezném pszichopátiának, vagy bármilyen biológiai rendellenességnek.
És csatlakozom az előttem hozzászólóhoz is, hogy a célok, amiket elértél olyanok, amiket te szerettél volna, vagy valami, amit mások mondtak, hogy jó neked, vagy amit a média szeretne elhitetni, hogy az ad igazi boldogságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!