Pszichés okok miatt lehetnek az alábbi testi tüneteim?
Iszonyú hipochonder vagyok, ezt tudom magamról. Állandóan eszembejut valami betegség, vagy észreveszek magamon valamit ami teljesen normális is lehet és már temetem magam. A legfőbb problémáim, hogy állandóan fáradt vagyok, bár a munkahelyen miatt a bioritmusom is felborult, 12 órában dolgozok nappal-ejszaka, de amikor itthon vagyok nagyon sokat alszok. Gyakran szédülök, gyenge vagyok. A stroke és a szívinfarktus tüneteit rendszeresen produkálom, mert ezektől rettegek a legjobban. Évek óta fennáll, hogy a szám jobb széle remeg, ha mosolygok. Illetve az elmúlt két nap elofordult, hogy munka közben (sokat dolgozok számítógépen) elhomalyosodott a látásom és osszefolytak a betűk, szóval jelenleg a sclerosis multiplextol félek a legjobban. Van amikor az emésztésemmel vannak problémák. Voltam már többféle kivizsgáláson, sehol nem találtak semmit. Neurológian meg nem jártam, ezért félek most a legjobban a neurológiai betegségektol, mert nem tudom azzal se nyugtatni magam, hogy ki vagyok rá vizsgálva. A hipochondriam okozhatja mindezt? Akár a szajremegest is úgy is hogy csak feloldali? Már a háziorvos tiszta hülyének néz amikor megyek hozzá beutaloert, bár ez megnyugtat, mert ő se feltételezi, hogy bármi szervi bajom is lenne. Pszichológushoz jártam 2 évig , de nem segített. Most váltottam, remélem az újjal többre fogunk jutni, mert nagyon rossz így...
23/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!