A Csernus milyen technikával dolgozik?
Csernus egy idióta. Röviden és tömören.
Sikertelen az életben, és a saját frusztrációját mások megalázásával vezeti le. Undorító, amit művel, és az még undorítóbb, hogy sokan szinte nyálazva nyelik a szavait.
Annyi bullsh.tet hord össze, hogy az valami félelmetes, ráadásul szakmaiatlan - gyakorlatilag nem praktizálhat -, másokat szándékosan szavakkal bántalmazó "doktor".
A Csernus egy ilyen agresszor tipus.
Van sok olyan ember van, akiből ez a stílus hozza ki a valódi mondanivalót.
Nem kell messzire menni, kb. hasonló a kritika világában a Puzsér, vagy az ujságírásban a Havas.
Ilyen időket élünk. :(
Saját életútjában írja:
"Évekig rendeltem a Lipótmezőn, ahol elsősorban drogfüggőket kezeltem."
Pályája elején lehet úgy gondolta, hogy erőteljesebben kell szembesíteni a drogosokat. Aztán megmaradt ez az erőteljes stílusa.
Máté Gábor meg épp ellenkezőleg gondol a függőkre és inkább megérti, támogatja, elfogadja őket.
Csernus tök mást csinál. Semmiképpen nem nevezném szupportív terápiának, az tuti!
16# A Máté Gábor az egyik videójában utal is a Csernusra, hogy bántalmazza az embereket. Hiszen legtöbb drog/alkohol függő ember súlyosan traumatizált lélek, ahogy a prostituáltak is, akik szintén hatalmas százalékban szexuális bántalmazást szenvedtek el gyermekkorban. Olvastam a könyveit kiváló, empatikus és hatalmas tudású szakember, aki az egészségügy több területén is szerzett tapasztalatot és alázattal gyógyít, őt nevezném nagybetűs Doktornak.
A dr. Nyershús meg egy sintér véleményem szerint, aki bántja újra traumatizálja, megszégyeníti, provokálja, kritizálja a segítséget kérő embereket.(tankönyvi Nárcisztikus) Ami nem a sérült emberek szégyene, hanem inkább a szakma szégyene, hogy egy ilyen szakbarbárt engedtek működni.
Nem értek egyet a válaszokkal.
En is tanultam pszichológiát, tény és való hogy nem szokványos módszerekkel dolgozik.
Viszont nem megaláz,hanem egyértelműen fejezi ki magát.
Egy olyan világban,ahol a dagadt emberre nem mondhatjuk ki,hogy dagadt,ahol süket embereket siketnek hívjuk, ahol a cigányok romák, ott nem lesz megértve Csernus.
Egy ismerősöm járt hozzá régen pánikbetegség, depresszió miatt.
2 hónap múlva közel normális életet tudott élni, előtte nem mert bemenni egy mélygarázsba, tömegbe, most meg észre se veszi,hogy ott van, csak amikor mondtam neki,hogy nézd csak hogy kibírtad.
És ez csak egy példa.
Miert ha nyers, ha őszinte?
Mert ebben a hazug, allszent világban ez fura...
#18.
Embere -és helyzete- válogatja!
Ha pl. nekem lenne egy olyan gondom, amikor egy szakemberhez kell fordulnom -és esetleg Őt választanám- nagy a valószínűsége, hogy az első agresszív megnyilvánulása után ott is hagynám.
Nagy valószínűséggel a Csernus tudja a legjobban, hogy sem két egy forma eset, sem két egyforma ember nincs. Szóval ha én segítséget kérek, ne sablonokban gondolkodjon, mert nem érdekel, hogy előtte milyen drogos,alkoholista vagy akármilyen problémájú embereket kezelt.
Remélem érted, hogy mire gondolok.......
Szerintem szarik a sablonokba.
Néhány mondat utan kielemez,elmondja a véleményét,hogy mivel lehet rajtad segiteni,ha te is akarod, akkor segit.
Ha nem kell,akkor őt aztán nem fogja erdekelni,hogy nem segitett rajtad.
Pont ez a lényeg: akkor van valtozas,ha te is akarod,ha nem akarod, ő se akarja.
O azért nyers,mert szarik rád,neked van bajod,nem neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!