Ezt elmagyarázná valaki reszletesen hogy érti Csernus?
Figyelt kérdés
"Érzelmileg felnőni azt jelenti, hogy felelősséget vállalok az adott helyzetben jelentkező pozitív és negatív érzéseimért egyaránt, és ezt a magam számára hangosan is ki merem mondani.2021. jún. 27. 22:32
1/1 anonim válasza:
Vállalom a tetteimért a felelőséget. Pl egy kamasz gyerek titokban cigizik, mert felnőttnek akar tűnni. De ha lebukik, akkor kamuzik, hazudozik, a nővérére keni a dolgot, ez tipikus gyerekes viselkedés. Egy felnőtt azt mondja, hogy igen, én cigiztem, mert így döntöttem. De mondhatnám azt is, hogy ha megbántok vkit, akkor tudok bocsánatot is kérni, és nem még én duzzogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!