Féltékeny lennék ?
Figyelt kérdés
Volt egy baráti köröm, ahonann most az eggyik új lány kiturt. Elvette a legjobb barátnőmet és most ők legjobb barátnők. Annyi düh van bennem. A tanárok meg folyamatosan pár leánykát sajnáltatnak, hogy szegény biztos azért fekszik órán a padon mert, fáradt. Azétt mert korán kel ( 05:15 kor kel ) és kifárasztja az óra, és ezután haza küldte aludni. Bezzeg engem le sem szar, én hogy beérjek 04:10- kor kelek heti 3-szor és 2-szer 05:00-kor. De engem nem sajnál, nem kérdezi meg jól vagyok el ! És minden eggyes nap ez van. Sosem figyelnek rám eléggé és mindig arról van szó aki pedig fele annyira sem érdemelné meg mint én ! Most én vagyok féltékeny vagy csak szimplán dühit mert ez igazságtalan !2022. okt. 19. 18:50
1/5 anonim válasza:
Érthető, hogy dühít, de tudják egyáltalán, hogy te is korán kelsz?
2/5 anonim válasza:
Mostanság így megy ez, hogy a "legjobb barátnő" csak úgy kinevezésre megy...???? Két nap után már BFF, meg hasonlók...?
3/5 anonim válasza:
Hogy vagy? Az új lány mivel tud többet nálad? Márkásabb a táskája?
4/5 anonim válasza:
Be kell szólni amikor róla van szó megint : " ki a sz@rt érdekel". Én is korán keltem mégse nyafogok....
Szerintem szólj oda, én ezt tenném.
5/5 anonim válasza:
Nem jó ötlet négyes ezzel ellenszenvet válthat ki! Másképp kellene talán ugyanúgy azt játszani amit ő! Feküdj a padon! Én őszintén voltam hasonló helyzetben azelőtt. Nem foglalkoztam vele, így lett akkor így lett tovább léptem lett egy új barátiköröm ugyanott. Na és? Minek emészted amúgy ezen magad? Ezek nem voltak a barátaid ha elengedtek így ennyi!Minek hergelném magam vele hogy szarul legyek? Lépj tovább azt mondom ne érzelgősködj csak élvezd hogy élsz és ha te tudsz szeretni azt látja mindenki!🙂 A barátnőd sem volt az igazi!🙂 Miert kellene neked ilyen barátnő aki csak úgy ,,lecserélt" 🙂 Ne foglakozz vele lesz masik aki majd értékel is valóban.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!