Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Theta Healing átverés vagy...

A Theta Healing átverés vagy egy jó módszer?

Figyelt kérdés

2022. okt. 18. 12:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, istenem... kérlek, bizonyítsd már bárhogy, hogy ennek van alapja, logikája. Akármelyik részmondatát. Teljesen összefüggéstelen és logilátlam fszság.
2022. okt. 20. 07:39
 22/34 anonim ***** válasza:
20. ugyanezt ingyen a szenteltvíz is megteszi.... :)))
2022. okt. 20. 07:56
 23/34 A kérdező kommentje:

A 19#-es válaszolóval egyetértek.

20# ha szerinted, kell mellé pszichoterápia, akkor mégis miben segít? Konkrétan neked miben segített? Amit írsz, abban nem sok logika van. Arról nem beszélve, hogy az ára 30.000/óra egy képzett klinikai szakpszichológus 11-15.000 most. Tehát elmegyek 30 ezerért tétázni és kell mellé 15 ezért egy pszichológus, aki konkrétan mindenben segítségemre van.

Vagy Csak választok egy terapeutát 15 ezerért, aki önmagában is elég. Arról nem beszélve, hogy rábízom a lelkem, testem valakire, aki 3 hétvége alatt lett Théta mester valami gyorstalpaló online tanfolyamon. Necces és nem vicces.

2022. okt. 20. 11:18
 24/34 anonim ***** válasza:
55%

Ordító baromság unatkozó háziasszonyoknak/kétségbeesett hiszékeny embereknek.

Első eset még ok, második esetet kihasználni egyenesen undorító.

2022. okt. 20. 11:21
 25/34 A kérdező kommentje:

17# Mi van akkor, ha valaki ettől lesz öngyilkos? Tegyük fel ezzel a módszerrel egy nem hozzáértő ásatásokat végez egy rommá traumatizált emberen és olyan sérülések kerülnek felszínre, amivel a kezelt ember nem tud megküzdeni. No akkor mi van?

Valaki írta, hogy a szcientológiára hasonlít, igen a struktúra, hogy méreg drága egymásra épülő tanfolyamokkal megtalálható ez a "csoda" a clear állapot. Ami mindenre is jó.(fejfájásra, körömgombára, szorongásra, pánikra, egzisztenciális problémára stb.) Minden szép, kedves emberekkel találkozol, kapsz figyelmet jársz kezelésre, addig míg odajársz megtartják az önbizalmad, észre sem veszed, hogy nem egy valós önbizalom, ami van benned, hanem a környezeted folyamatos megerősítésétől függ. Észre sem veszed, de kontroll alá kerülsz, elmeséled az életed, a személyiséged feloldódik a szervezetben és egy darabig boldog katona leszel, gondolkodnod már nem kell, csak végrehajtani feladatokat. Észre sem veszed, hogy manipulálva, kifosztva vagy és csak egy nagy biznisz része lettél egy porszem a gépezetben. A mese része is hozzátartozik, elég a hihetetlen story, például L.Ron H. a szcientológia atyja is egy scifi író volt és valami orbitális fszságot adott el piszok drágán. Alapjaiban szintugy a pszichológiára épülő auditálással. Páran attól is megnyekkentek van egy érdekes sorozat a youtubeon szcientológia akták címmel.

2022. okt. 20. 13:13
 26/34 anonim ***** válasza:
Ja-ja, nem véletlen a párhuzam....
2022. okt. 20. 13:23
 27/34 anonim ***** válasza:
En azt értem, hogy szerinted átverés. De akkor mi a jó istennek írsz ki olyan kérdést, hogy " Sziasztok, a Theta Healing átverés vagy jó módszer?":DD Hogy egymasnak ugraszd az embereket? Legalább annyi eszed lenne, hogy értelmesen fogalmazod meg..
2022. okt. 20. 13:24
 28/34 A kérdező kommentje:

27# Amikor kiírásra került a kérdésem időpontom volt egy Thétás mesterhez. Mivel nem tudtam mi az körbejártam a kérdést. Utána olvastam más fórumokon. Tévedsz, ha azt gondolod, hogy rossz szándék vezérelt.

Mivel sokszor megégettem magam, így megkérdeztem másokat... ennyi történt, és összeraktam. Emellett azt is elfogadom, ha valakinek ezáltal jobb lett az élete és hisz benne, De ilyet nem olvastam.

2022. okt. 20. 13:47
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha ekkora kétely van benned, akkor ne menj, ennyi. Senki ne csináljon olyat, amitől rossz érzése lesz. Inkább koltsd azt a pénzt terápiára.

kérdező kommentje:

17# Mi van akkor, ha valaki ettől lesz öngyilkos? Tegyük fel ezzel a módszerrel egy nem hozzáértő ásatásokat végez egy rommá traumatizált emberen és olyan sérülések kerülnek felszínre, amivel a kezelt ember nem tud megküzdeni. No akkor mi van?

Ja, ebben igazad lehet. De ugyanez van a meditacioval, az is van akit teljesen kifordit magából, mások meg szentül hirdetik, hogy maga a csoda. Valószínűleg tényleg nem egészséges ennyire megnyitni az elmet minden sz.rnak, az hogy te beprogramozol a saját agyadba valami betanult szöveget, amit más írt, elég beteg. A gondolatmentesseg meg megszünteti az egyént. Birka senki se akar lenni, csak nyugodt, kiegyensúlyozott.

2022. okt. 20. 14:29
 30/34 A kérdező kommentje:

29# Egyetértek. Sajnos, mivel az emberek egyre rosszabb mentális állapotban vannak egyre több alternatív megfoghatatlan módszer alakul. Ez ma már egy "jó" üzlet és borzasztóan nehéz kiválasztani, hogy az tényleg értem van, tényleg nekem akar segíteni, tényleg arra tanít, hogy önállóan tudjam élni az életem?! Vagy esetleg arra, hogy fogyasztóvá váljak és oda hordjam a fizetésem. És itt nincs kivétel a pszichológus is pontosan tudja, hogy rövidebb idő alatt is tudna segíteni, de maga mellett tart, mert jól fizető a kliens. Ilyen szempontból embertelen világot élünk, mert akinek baja van az addig megy, amíg van pénze és jobban nem lesz.

Nem egy olyan ismerősöm van, aki járt már kinezológusnál, reiki tanfolyamon, jósnál, pszichológusnál, egy tonna segítő könyv van a polcain és egyedül magányosan éli az életét. Nehéz kérdés ez. És senki nem ellenőrzi a segítő szakmákat, ha a Dunának mész attól...így jártál. Ha egy szekta beszippant.. így jártál. Ezért jó kérdezni, ezért jó beszélgetni. Az időpontot lemondtam a kezdeti lelkesedésem elillant 😉

2022. okt. 20. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!