Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Theta Healing átverés vagy...

A Theta Healing átverés vagy egy jó módszer?

Figyelt kérdés

2022. okt. 18. 12:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%
A barátnőm a híve, mégsem tudott igazán se megváltozni tőle, se elkerülni betegségeket. Amikor mesél róla fogom a fejem, hogy lehet ekkora marhaságokat elhinni.
2022. okt. 18. 13:05
 12/34 A kérdező kommentje:
10# igen ez mesésen hangzik 🤣, de maga a kezelés ítélet nélküli tudatalatti hit rendszerek lebontásában segít. Pl. Nekem gyerekkoromban ezerszer mondták, hogy sz@r, amit csinálok... És ez a program fut felnőtt korban is... És vagy azt gondolom, hogy tényleg egy nagy kupac 💩 amit csinálok vagy nem csinálok semmit.
2022. okt. 18. 13:12
 13/34 A kérdező kommentje:
11# kérlek mesélj 🙂 milyen marhaságokat mond?
2022. okt. 18. 13:16
 14/34 anonim ***** válasza:
70%
Ha neked gyerekkorból adódó rossz tudatalatti berögződéseid vannak, pszichológus kell, nem pedig Vianna Stibal thetaállapot gondolatereje DNS manipuláció bullshit fszságok.
2022. okt. 18. 14:02
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
11: és gondolom, az amputált lába se nőne ki újra ... :-D
2022. okt. 18. 14:02
 16/34 anonim ***** válasza:
42%
11 vagyok..már nem tudom felidézni, mert évekkel ezelőtt járt tanfolyamokra stb. Arra emlékszem, hogy hátborzongató baromságokkal tömték a fejét,de a lényeg a másik része az írásomnak, nem tudott általa megváltozni, pedig ráfért volna és az lenne a cél.
2022. okt. 18. 14:03
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem baromság, csak mellé kell terápia, egymagában nem fog segíteni. Gyerekkorában sok szar történik az emberrel, amik blokkokat hoznak létre és nem érted felnőttként, hogy miért nem működnek a kapcsolataid, meg miért érzed magad konstans kevésnek..erre jók ezek a módszerek, hogy megvizsgáld és meggyógyítsd a traumatizalt reszeidet. Persze, hogy kívülről hülyeségnek tűnik, de az nagyobb hülyeség, ha pl. valaki öngyilkos lesz a feldolgozatlan traumái miatt..
2022. okt. 19. 20:02
 18/34 anonim ***** válasza:
34%
Nekem olyan szcientológia-gyanús...
2022. okt. 19. 20:03
 19/34 anonim ***** válasza:
35%

17, nem mellé kell a terápia, hanem helyette.

A terápia ugyanis működik, akkor is, ha nincs mellette ez az ezo bullshit, az ezo bullshit meg nem működik. Vajon miért?

2022. okt. 19. 22:03
 20/34 anonim ***** válasza:
38%
19: Szerintem meg az bullshit, hogy próbálod bemagyarazni, hogy valami szar, csak azért, mert te így gondolod. Sokaknak segít és kiegészítik vele a terápiát vagy pedig kisebb bajaikra használják gyakorlatkent. Ha neked személyesen nem vált be, akkor az egy egyéni tapasztalat, de ha úgy szarozol le valamit, hogy fogalmad nincs róla, az elég béna.
2022. okt. 20. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!