Tényleg ennyire bonyolult gyógyítani a mentális betegséget?
Figyelt kérdés
Kb 12 éve szenvedek depressziótól és alvászavartól. Azóta kipróbáltam gyógyszereket, rendszeresen jártam pszichológushoz, járok rendszeresen sportolni. Nem stresszes a munkám. Stb stb... és a mai napig visszatérnek tüneteim, pl most is alvászavar. Más is van igy???? Miért nem tudott érdemben segíteni egy pszichológus vagy pszichiater sem? Najó... az anti-depresszáns segített a legtöbbet talán.2022. okt. 17. 08:43
11/12 anonim válasza:
Nekem erős insominám és enyhébb depreszio, 20 éves korom ota járok pszicihiáterhez, igaz az insomnia inkább 35 fölött lett erősebb. Rengeteg antidepreszánst szedtem de mindegyikkel volt valami baj, legtöbbtöl méganyira sem tudtam aludni. Aztán fél éve elkezdtem szedni a Mirzatent, azóta alszok és a depresziom is gyengébb. Most már az a bajom olyan jól alszok reggel alig tudok felkelni. Szóval van ilyen is hogy sok évbe telik mire talál az ember egy gyogyszert ami jól hat.
12/12 anonim válasza:
Nekem többször volt olyan depresszióm, köztük mély is, ami nem volt gondot, bajhoz köthető. Terapián sem igazán lehetett vele mit kezdeni. Gyógyszer sem sokat segített.
Más tüneteim egy részére jó.
Vannak tüneteim, amik nagyon felerősödtek. Van ami sokat javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!