Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudok ez ellen magamtól...

Mit tudok ez ellen magamtól tenni ?

Figyelt kérdés
Azt hiszem személyiségzavarom van, és egyre elviselhetetlenebb. Először akkor jött ez velem szembe amikor egy táborban második nap teljesen más névvel és korral mutatkoztam be több társamnak is olyan 16-15 évesen. Több ilyen is volt, és másnap ezekre nem emlékszem. Kimaradnak esték és néha reggelek amikre nem emlékszem. Nem tudom hogy kerülök A-ból B pontba. Ez kihat az életemre, úgy érzem mindenkinek más a hobbija, és nem tudok sehol sem teljesíteni. Mindig valami mást kell csinálnom. A tegnap este alig van meg, csak annyi hogy tévézek majd utánna villanások és pár képkocka majd reggel az ágyamban kelek. Eddig környezeti beszámolók szerint úgy tudom 2 másik személyiségem van. Más nevek, más tulajdonságok, más kor. Kiskorú elvileg nincs. 1-ről sok mindent tudok, néha beszélek vele úgy gondolatban. Úgy érzem ő a Főszemélyiség akire sokszor váltok azt hiszem. A második, bár nem szereti ha azt gondolom hogy második. Akkor mérges. Utál második lenni. Az orvoshoz nem merek elmenni, megalázónak érzem magam, szégyenlem magam. Tudok ez ellen tenni valamit magamtól ? Csak hogy néha egy csönd legyen a fejemben. A szüleim nem hisznek nekem. Egyedül maradtam, barátaim aligha vannak. Mindig egyedül hagynak.

2022. okt. 16. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Túl sok Daniel Keyest olvastál, menj aludni.
2022. okt. 16. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Keresni kell egy szakembert és neki elmesélni ezeket.
2022. okt. 16. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
te vagy az viktor?
2022. okt. 17. 01:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!