Hogy lehet, hogy alvászavaraim vannak és éjjel nyugtalan vagyok?
Szeretem a munkám, vannak jó hobbijaim, nincs stressz az életemben.
Ami problémáim vannak (párkapcsolat hiánya, családi kapcsolatok), azok már régóta fennállnak. Az alvási probléma meg 1 hónapja jelentkezett csak.
1. lefexem és érzem hogy nem tudok aludni. éber vagyok. mértem a vérnyomásom ,de teljesen jó
2. Orrspray-t használok 1 hónapja allergiára és nehezen szokok le róla, alvás előtt be kell fújnom ,mert dugul az orrom.
3. Sportolok: Heti 3 konditerem
4. Súlyom: nem változott
5. Étkezési szokásaim: 1 ideje eszek több gyümölcsöt meg yoghurtot, ami talan több puffadást okoz
Egyébként 7 éve szedek anti-depresszánst tünetmentesen.
7 éve felírja neked valaki az antidepresszánst. Őt kérdezted már?
Ezer oka lehet. Meg ezer megoldása is, szóval kerekedj fel és kérdezd meg a pszichiáteredet.
Nekem ő segített.
Sajnos a pszichiáterem most nem elérhető, egy újhoz mentem. Az több megoldást felajánlott:
1. antidepi adag emelése
2. frontin alkalmanként
3. egy plusz gyogyszer az antidepi mellé estére.
Hát én most az 1.essel próbálkozom., plusz vettem be mostmár frontint mert nem bírtam már.
Mi lett volna a plusz gyógyszer estére? Yarocen? Esetleg valami antipszichotikum, mint kvetiapin?
Az alprazolam (frontin, xanax) az jó rövid távon. Lehet átsegít ezen az időszakon és semmi más nem kell.
Legyél szerintem türelemmel ezügyben. Hány éves vagy?
Trittico a tabi neve amit ajánlott.
40 éves vagyok.
Koszonom a támogatásod.
Jóéjt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!