Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha egyedül nem...

Mit tegyek, ha egyedül nem tudok kijönni a depresszióból?

Figyelt kérdés

Sok mindent megpróbáltam, először önerőből olyan dolgokat csináltam mint pl nyelvtanulás, sport, netes ismerkedés, segíteni az embereknek stb. De végül feladtam mindegyiket, mert nem láttam értelmét hosszabb távon. Voltam agydokinál is, aki segített akkoriban(4-5 éve)rendbe tenni a dolgokat a fejemben, de a jelenlegi helyzetet(és árakat) figyelembe véve, nincs lehetőségem elmenni bárkihez is most. Szüleimben nem bízok, tesóm nincs azon a szinten, hogy ilyenekről beszéljek vele, a legjobb barátommal megszakítottam a kapcsolatot, mert már nem volt igényem a társaságára(bár nem csak ez miatt).

A saját kis tyúkszaros életem annyiból áll, hogy gépezek, olvasok, fekszek az ágyon, háziállatokkal foglalkozok, meg néha besegítek itthon. De már lassan ezekhez sincs kedvem, mert ha belegondolok abba, hogy nincs se munkám, se jövőképem, életcélom, akkor minek is élek? :D

Valami nagyon el van rontva nálam, ami visszavezethető a gyerekkoromba, de most abba nem mennék bele.

Van itt olyan fórumtag, aki hasonlóhelyzetben volt, és sikerült kikerülnie belőle?

2022. okt. 10. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Tb-re is van pszichiáter, felír neked gyógyszert.
2022. okt. 10. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is TB alapon járok, ad bogyót, amivel nem nyírom ki magam. Kikerülni ebből nem hiszem, hogy valaha kikerülök, túl sok minden el van cseszve ahhoz, hogy valaha is azt mondhassam, volt valami értelme vagy tanulsága ennek a sok szívásnak. Üdv a klubban!
2022. okt. 10. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

2. Aha... nem szeded be a gyogyszert és csodalkozol hogy rosszul vagy...

Több mint furcsa.

2022. okt. 10. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
#3: Nem talált. Te ne lottózz!
2022. okt. 10. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:

A gyógyszer nem megoldás a depresszióra... Csak leszedálnak téged is úgy mint engem. Magatehetetlenül bent fekszel majd a pszichiátria zárt osztályon, úgy teli tömve szarokkal hogy beszélni is alig fogsz tudni.

Tapasztalat... Már 3x voltam bent, különféle pszichiátriákon, mert bíztam abba segítenek a depressziómon. Már mindenemet megváltoztattam, az étkezésen át a világszemléletig mindent de nekem az élet akkor is egy nagy szarkupacnak néz ki, amibe csak azért születsz bele, hogy fájdalmakkal a szivedben távozz.

2022. okt. 11. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

5: ne terjessz hamis információkat!

Az, hogy téged betettek a zárt osztályra, annak bizonyára nyomós oka volt.

De nem mindenki kerül oda, sőt, a többség NEM kerül egyáltalán kórházba sem. Mert együttműködően áll hozzá a terápiához, betartja a szakorvos tanácsait, és szedi rendesen a gyógyszerét. Ja, és mellette dolgozik, gyereket nevel, és végzi a dolgát.

2022. okt. 11. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Te ne terjessz kamu információkat!

Pontosan tudom jól, hogy mindenben együttműködő voltam. Egyszer sem szóltak rám semmiért, de láttam amit láttam a korházban... Ne tévessz meg másokat!

Elég ha felcsapod a youtube -ot és rákeresel a pszichiátriára, ezernyi videót fogsz találni...

Az ha valaki gyógyszer mellett jobban van az csak átmeneti állapot, de arról senki nem beszél, ha egyszer kihagyod a gyógyszeredet milyen beteg dolgokat kell átélned...

2022. okt. 11. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Saját lábamon mentem be a korházba segítséget kérni, már aznap bezártak egy kicsi szobába és begyógyszereztek... -_-
2022. okt. 11. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát persze... "fenn van a youtube-on" - ez mint hiteles forrás... :-D :-D

NAgyanyáink korában ugyanez "bemondta a rádió" - akkor biztosan igaz is.

LOL

2022. okt. 11. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!