Dulsevia antidepresszáns okozhat zavartságot? 3 hete szedem.
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 07:09
1/14 anonim válasza:
Én 3 napig bírtam. Ha 3 hete szeded és zavartságot okoz akkor csere.
2/14 A kérdező kommentje:
#1 neked mit okozott?
2022. okt. 10. 13:23
4/14 A kérdező kommentje:
#3 azota szedsz mast?
2022. okt. 10. 14:22
6/14 Balogh Zsozsó válasza:
Sok minden lehet a mellékhatás, én is azt szedem vagyis cymbaltát,de ugyanaz a hatóanyaga. Az elején nagyon rosszul voltam. Felerősít mindent és alig tudtam enni. Az hogy a 3. héten meg zavartságot okoz, természetes, kell kb..6- 7 hét mire beáll. Sőt akár 2 hónap is. Szedsz hozzá xanaxot? Es mire gondolsz, hogy zavartságot?
7/14 A kérdező kommentje:
#6 Szia! Hát arra gondolok hogy ilyen keszekusza ertelmetlen gondolataim vannak meg rossz a memoriam..
2022. okt. 11. 14:52
8/14 Balogh Zsozsó válasza:
Persze, mert megzavar a gyógyszer mert még nem.állt be. Ha csak ennyi a mellékhatás, az nem.sok. Mire kaptad?
9/14 A kérdező kommentje:
#8 panik, szorongas, dp/dr.. van egy par mentális bajom😅 ma voltam kontrollon emeltek a gyogyszerem 60 mg-re
2022. okt. 11. 21:50
10/14 Balogh Zsozsó válasza:
Én is 33 utána 60. Lehet megint erősödik a szorongásod az emeléstől, de nem.annyira mint az elején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!