Az lehetséges,hogy tegnap este szedtem be az első szem Antidepresszánsom,és ma jobban vagyok ?
Yarocent írtak fel és tegnap este vettem be az első szemet.
És ma jobban vagyok .
Nem lehet placebo hatás,mert rettegtem tőle ezért halogattam eddig hogy bevegyem.
2-es ne okoskodj már.
Nem érted hogy féltem bevenni?!
Nem úgy vettem be hogy Úristen végre antidepi és jobban leszek .
Köszi ha felfogod.
1-es köszönöm 🙏
Most olvastam egy Facebook csoportban, hogy más is volt így,első nap jobb aztán 10-15 nap alatt lett jobb .
De majd nekem emelnem kell.
Ez most egy 15 mg fele egy hétig aztán emelnem kell egy egészre .
Lehetséges. Nekem 11 éve írtak fel Szertralin-t pánikbetegségre és depresszióra.
Máig él az emlékemben az első este amikor bevettem. Bevettem és emlékszem a bevétel után attól is rettegtem, hogy mit fog csinálni az elmémmel.
Aztán eltelt másfél-két óra, és azt vettem észre, hogy egyre normálisabban és boldogabban érzem magam.
6
Természetesen tartom, jövő kedden megyek hozzá.
5
És végig segített neked a gyógyszer?
Igen, amikor jó az adagom, akkor teljesen normálisan érzem magam.
50mg-al kezdtem, 2014 elején meg kellett emelni 100mg-ra, mert jött elő újra a depi és a pánikbetegség, ez az adag jó volt tavaly decemberig, amikor meg kellett emelni 150mg-ra.
Azóta ez az adag teljesen jó.
Köszönöm!
Remélem én is jól leszek tőle teljesen🙏
nem lehet, hogy attól lettél jobban, hogy rendesen kialudtad magad?
én altatónak szedtem, arra tökéletes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!